Scudo Sports

Decathlon Bisiklet Bakımı Şikayet 2

@TatanQa_tr

Güzel söylüyorsunuz da yine tek taraflı düşünüyorsunuz. Böyle bir durumda da diyelim ki 3 bisikleti aldık 4. veya 5. kişi de geldi bu sefer o müşteriyi geri göndermek durumunda kalacağız müşteri de aynen şunu diyecek: "Kardeşim ben nereden bileyim randevulu çalıştığınızı, kalktım taaaa şurdan geldim geri mi gönderiyosun beni." Yine memnuniyetsizlik ortaya çıkmış olacak. Ek olarak 6 ay bakımı şart koşulan bir şey değil, ücretsiz alabileceğiniz bir hizmet.

Scudo
@Berke Bisiklet departmanında satış yapılırken bu belirtilebilir , sistemden bahsedilip web sitesini içeren bir kağıt verilebilir ve bunun dışında da kabul edilemeyeceği müşteri memnuniyeti yönünden söylenebilir. En azından bundan sonrakiler için , yani biz buna kendi iş yerimizde gelişim-inovasyon diyoruz. Böyle geldi-böyle gider değil yani :)

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@TatanQa_tr
Peki bu dediklerinizi ve benim de aklımda olan bir kaç şeyi departmandaki arkadaşlar ve müdürlerle paylaşacağım bakalım yapılabilir bir şey mi. :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Ben yaklaşık son 3 yıldır hep dekatlon bisikletleri kullanıyorum. Benim bugüne kadar muhatap olduğum onlarca personelin hepsi güler yüzlü ve iyi niyetliydi. Bu konuda hiç kötü tecrübem olmadı. Bu demek değildir ki her sorununuzda en küçük tamiratta koşarak dekatlon gidin... Oradaki arkadaşların bakım dışında satış danışmanlığı yapmak gibi çok zaman alan bir işleri daha var. Bu yüzden serviste bitmeyen kuyruklar, yarım saatlik işler için haftalarca bekleyen bisikletler oluyor. İlk 6 ay içindeki bakımın bedava olması dışında bir numarası yok. Zaten çok ciddi bir iş de değil. O yüzden bence götürmenize gerek yok. Tamir içinde parçaları atölye kısmından satın alıp elinizden geleni kendiniz, kalanını da bir bisikletiçiye yaptırmanız bisikleti oraya bırakmaktan mantıklı. Ben garanti kapsamında yapılacak işler hariç dekatlona bisiklet bırakmam. Yazılan yorumlardaki bekleme süreleri maalese doğru. Kendinize küçük atölyesi olan bir bisikletçi edinin. Hem muhabbet için hem bazı şeyleri öğrenmek için bu iyi bir yol ?

Geri