Scudo Sports

Decathlon 2019 Şubat ayı bisiklet fiyatları

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba; İstanbul'a bir işimi halletmek için gittim ve kalan zamanımda Forum İstanbul'da bulunan Decathlon mağazasının bisiklet reyonunu sizler için dolaştım. 2019 yılı şubat ayı fiyatlarını bir bir inceledim. Decathlon videosu 2 bölüm halinde yayınlanacak, 1. Bölümde yani bu bölümde bisikletlerin fiyatlarına, 2. bölümde ise bisiklet aksesurlarının fiyatlarına bakacağız. Çayınızı yada kahvenizi hazırlayın ve decathlon mağazasını beraber dolaşalım.

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın :)

?YouTube: (link)

?Facebook:(link)

?Twitter: (link)

?Instagram:(link)

?Strava : (link)

Scudo
Decathlon takipçisi çok olduğu için fiyatların nereden nereye geldiği daha fazla dikkat çekiyor. Bİrebir Denk gelen özellikteki bisikletler ile kıyaslandığında fiyatların aynı seviyede olduğunu görebiliyorsunuz. (özellikle yerli üretim adı altında geçen bisikletler ile kıyaslandığında). Adı yerli olup sadece montaj yapan firmalara bir türlü içim ısınamadı kullanıcıların duygularını sömürüyorlar...

yol bisikletleri 2018 model mi hiç bi değişiklik yok fiyatlar neden uctu dolar düşerken

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@bysutcu

Kesinlikle haklısınız.

Valla decathlon kafayı yemiş 2200tl olan triban 500 ü 3000tl ye yuvarlamışlar yuh diyorum akıl ve mantıkla izahı mümkün değil!!! Microshift e 3000 versem uykularım kaçar..!

Sora setli 520nin 4bine gelmesi trajikomik bir durum doğrusu.Doların o 6-7tllik zamanlarındaki dalgası böyle yavaş yavaş çıkıyor işte. Başlarda millete sadece bir rakam olarak gelen bu yükselmeler,şimdi sindire sindire ne anlama geldiğini gösteriyor. :) Dolardaki o 3tl bandı bizi korkutuyordu,2,90-3 tl arasındaiken bekleyelim bakalım,illa düşecektir,bunlar dış mihrakların işi,şişirilmiş veriler deniyordu.Şimdi o günleri mumla arar olduk. :)Tabi bunda sadece doların suçu yok,vergiler vergiler...
Bazen düşünüyorum,acaba devletin dikkatini bisikletliler üzerine çekmekte hata mı yapıldı diye. :)

187337
decathlon'a pek kızmamak lazım

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Bu fiyatlar bize müstehaktır. Az bile yapmışlar. Fiyatlar düşük bile. Daha çok zam koymalılar ki birilerinin aklı başına gelsin artık. Bu nedir yahu? Maaşlara %20 zam geldi. Her şeye en az %30 zam geldi. Ses seda yok. Müstehaktır bize müstehak! Decatlon'u da zengin etmeye devam edebiliriz.

@Murat-k
Ben bir senedir bu yerin dibine soktuğunuz microshifti kullanıyorum ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım..
Tamam,eleştirelim ama bu kadar da değil..
Bugün giriş seviyesi karbon maşalı bir bisiklet alacak olsanız,en az kaç bin lira verirsiniz?Buyrun,triban 500'ün karşısına bir bisiklet koyun,bakalım/inceleyelim..
Şöyle de bakabilirsiniz konuya..Bugün mesela patlıcanın kilosu 15 lira..Bu bağlamda düşündüğünüz zaman,bu bisiklete verilecek paranın astronomik bir miktar olmadığını da anlayabilirsiniz..

Bakalım yurtdışı sitesindeki satış fiyatı ile TR fiyatı arasında nasıl bir fark var. Güncel kura göre (Sterlin 6,81TL 02/02/2019) fiyatları karşılaştıralım.
Triban 100 ve 540 fiyatı yurtdışı site fiyatı ile aynı ama herhalde en çok gideceğini düşündükleri 500 ve 520 ise yurtdışı fiyatlarına göre 600TL kadar daha yüksek ancak gözden kaçırmamak gerekecek bir ek kalem daha var. Bisikletlerin gümrük vergileri! Gümrük vergilerini de ekleyince 500 ve 520 fiyatları yurtdışı fiyatı ile aynı düzeye geliyor.
Hal böyleyken bence Decathlon'a çok sallamamak lazım. Tama tüketici olarak daha düşük fiyatları istiyoruz ve özlemle anıyoruz ama kur ortada! En azından fırsatçılık yapmadıkları da ortada :) Asıl can yakacak durum ise diğer ana markaların 2019 modelleri TR mağazalarında arz-ı endam ettiklerinde fiyatları olacak bance!

ModelYurtdışı SterlinKur TL KarşılığıTR Fiyatı
Triban 100£249.991703TL1699TL
Triban 500£349.992384TL2999TL
Triban 520£499.993406TL3999TL
Triban 540£679.00 4626TL4499TL

@ahlaksız
Sıkıntı yaşamadım derken? hiç vites ayarı kaçmadı mı yada aynakol dönerken hiç orta aktarıcıyla zinciri sıkıştırmadı mı? Garç diyerek vites atması normal mi?Yada o frenlerin çamurlu tutuşu sizi rahatsız etmedi mi? Çünkü tüm bu sorunları yaşadım decathlon a ayar yaptırdım tutmadı tekrar tekrar yapıldı dikiş tutmadı. 10.5kg ağırlık karşılığı 3000tl normal mi?

Benim cevabım normal değil!

Şu konuda arkadaşlar çok haklı: Decatlon'u suçlamanın âlemi yok. Bu yanlış.

Peki kimi suçlamalısınız? Bir düşünün bakalım. Ekonomiyi bu hâle getirerek sizi daha da fakirleştirenler, alım gücünüzü düşürenler kimlerdir? Onları suçlayın bence.

Almanya'da işçi emeklisi olan Alman bir çift geldi gözümün önünde Kaş'ın yarımada bölgesinden villa satın aldılar. Almanya işçi emeklisine bile bu kadar büyük bir ekonomik güç veriyor. Size kimler veremiyor bunu? Bir düşünün.

Decatlon'da fiyatlar artmış, vurun Decatlon'a...
Yarın yerli dene firmalar da bir fiyat açıklasın.
O zaman göreceğiz zam nasıl yapılıyormuş.
Bu fiyatlara Tribanları alın bence, yoksa bir daha alamayacaksınız.

@Murat-k
Ne ayarı kaçtı,ne zinciri sıkıştırdım..Sizin şanssızlığınız bence..

İthalatçılar piyasa belirsizliği sebebiyle fiyatları indirmiyor.

carraro sportive 227 geçen sene 1800 tl idi şuan liste fiyatı 2900 tl bu bisiklet Manisa da birleştirilip piyasa sürülüyor.
Decathlon ürünleri yol, gümrük ve kur farkı yedikten sonra marjlarını diğer ülke mağazalarına göre aşağıda tutup fiyat belirliyor.
Önce ekonomi neden bu halde onu sorgulamak lazım daha sonra bunu fırsata dönüştürüp milletin cebindeki paraya gözünü dikenlere hesap sormak lazım.

@bysutcu
Mal adamın malı, istediği fiyattan satar, ben olsam daha fahiş fiyata satarım.

1 senedir eski fiyattan satılıyordu çoğu ürün, olması gereken bir güncelleme.

Fiyatlar inanılmaz yükselmiş. Rock rider 340'ı 2 sene önce 649 tl'ye almıştık. 1199tl'ye yükselmiş fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: berkeonar
Geri