Scudo Sports

Dealextreme / Flood-to-Throw Zooming

Scudo
ben de oradan aldım urun de guzel sıtede guvenılır...

ben bildiğim kadarı ile cevaplayayım. site güvenilirdir. alan arkadaşlarım var. siteden alışveriş yapmak için paypal hesabınız olması lazım. bide eğer almayı düşünürseniz kargo süresi 20 gün civarı oluyor. iyi günler :)

paypalla alabilirsin, dealextreme ürünleri mutlaka gönderir fakat geç gelir

belki size saçma gelebilir ama ben bu ürünün aynısını
(link)
lüleburgazda 3.5 tl ye japon pazarından aldım gayette memnunum fiyatıda dealextremeden daha uygun ucuzluk pazarı gibi yerlerede bakabilirsiniz fiyatlar gayet uygun oluyor

Bu siteden başlıktaki ön farın aynısını aldım problemsiz bir site, en mantıklısı sanal kredi kartı kullanmak..

site güvenilir. paypal üzerinden, üye olmadan alış veriş yapabiliyorsunuz. sanal kredi kartı kullanmanızı tavsiye ederim. ürünler 15 ila 25 gün arasında geliyor. alış veriş yaptığınızda size order numarası veriyor. bu numara ile müşteri hismetleri ile yapacağınız canlı chat sayesinde siparişin ne durumda olduğunu takip edebiliyorsunuz.

kredi kartıyla direk alınıyor ürün yorumlarına iyi bakın ucuzluk pazarı gibi yerlerde satılanlar bunların birebir kopyasıdır dandik çin mallarıdır(bu kaliteli çin malı :D) malzeme kalitesi çok düşüktür en ufak birşeyde bozulurlar tecrübeyle sabittir. dx çok güvenilir bir sitedir babam gps alıcısı aldı ben km saati aldım eldiven ve arka ışık sipariş ettim şimdide gözlük sipariş edicem hiç bir kuşkunuz olmasın ürünler 20 günde geliyor 1 hafta da çıkıyor 2 haftada geliyor yani ürünü order tracking bölümünden takip edebilirsiniz ne durumda olduğunu yani benden bu kadar

bu ürünü özcan dostumuzun tanıtımı sonrası bende aldım deal'den ve oldukça memnunum.En kısa sürede test video'sunu yayınlıyacağım ayrıca.

Geri