Scudo Sports

Dealextream siparişim geldi (ön far inceleme)

Aynı ön farı Özcan'ın yardımıyla ve birebir aracılığıyla ben de aldım,çok memnunum.

Scudo
bu farı almak için dealextremeden başka bir yol yok mu ? daha acil olarak yeni bisiklet aldım genellikle akşam sürüyorum dönüşte karanlık oluyor aldıgım farlar önümü aydınlatmıyor o yüzden acilen almam gerekiyor yoksa sakatlık çıkacak

yardımlarınızı bekliyorum

Reklam olarak algılamam, zaten isteğim ürünü almak reklam olsun olmasın farketmez, yalnız anlamadığım ellerinde varsa niye siteye koymuyorlar?

@altugkartal

Ben bisikleti almaya gittiğimde yeni geldi bu farlar demişti niye koymuyorlar bilmiyorum ama resimdekinin aynısı var ellerinde ben de kendi bisikletime taktırdım.

ben de bu fardan sipariş vermiştim elime ulaştı, biraz pil sarfiyatı fazla tabiki, iyi oldu ama sahil yolunda biraz saydırsalarda çekiliyorlar paşa paşa yoldan.

Açıkçası almak isterdim ama kredi kartı kullanan bir aile değiliz başkasından rica etsem yabancı bir site olduğu için zora sokar işi:(

xenon far araba far ısıldak gördüm.fakat bisiklete takmaya aparatı yoktu.sarj edilebilir-alu saglam yapılı malzemeli.fiyatı 75 tl di pahali geldi.aydınlatması super ama.

Arkadaşlar, aynı ürün İzmir Yenişehir Gıda Çarşısındaki Pilci'de var. Ben aldım, montaj aparatıda aynısı. 12 TL lamba 4 TL aparata verdim. İnternet siteleri de var. Sipariş verebilirsiniz. www.pilci.com.tr

@emreerdem
lütfen dikkate almayınız :) yanlışlıkla attım

16 TL. Ancak aynı ürünün silikonize ve daha hafifi var. O aparatla birlikte 12 TL.

http://thmb.inkfrog.com/thumbn/bukending/1_032.jpg=450
Aynı ürünün bu modelini almıştım, bu gün elime ulaştı. Gayet kalite bir ürün ben de tavsiye ederim.
Cree Q5 Red Circle diyegeçiyor.

@Koray06

Merhaba, (link) bu ürüne göre artısı eksisi nedir bilgilendiriseniz sevinirim. Siteden Cree Q5 Red Circle diye aradığımda bulamadım. Başka bir siteden mi aldınız yada linki verirmisiniz.

Yukarıdaki foto da olduğu gibi sadece zum ayar bölümünde ışık yakıldığında kırmızı bir halka beliriyor. Sadece önden değil sağ veya sol açılardakiler de farkedebiliyor. Esprisi o geriye kalan her şey aynı. eBay üzerinden aldım.

• Beğen
Tepkiler: emre gülaydın
Sipariş ettim bekliyorum :)

Aynı ürün bende var, 18650 pillerle hem uzun ömürlü kullanıyorum, hem de iyi parlaklık veriyor.
Bundan daha güçlü bir fener almıştım ebay'dan oda motorsiklet farı gibi epey aydınlatıyor. 26650 pille iyi şekilde çalışıyor.

Hortlamış konuya yorum yaptım hayırr :D

bunun aynısını bimeksten almıştım tabi orada indirim ile 5 tlydi bende 4 tane aldım 2 tane maşaya taktım 2 tanesini direksiyona taktım gayet kullanışlı 4 tane bu ışık arabanın farlarından bile daha uzağı aydınlatabiliyor hayla daha bimekte fenerler olabilir oradaki fenerler gerçekten kaliteli

Bugün aynısından sipariş etmiştim elime ulaştı 8 ağustosta vermiştim. 4 gün önce gelmiş fakat ben şehirde olmadıgımdan alamadım. Bugün aldım denedim. Sonuç : MUHTEŞEM ön fener almak isteyenler mutlaka bunu gözden geçirmeliler yok kardeşim böyle bir performans :))

Geri