Scudo Sports

Dealextream siparişim geldi (ön far inceleme)

@faruk ''kücükyalı''

aynen öle düşündüm bende ama takım hala gelmedi mail attım kargo verdiğini ama kontrol aşamasının uzun sürdüğünü söyledi eleman trading no dan baktım daha yeni yola çıkacak bakalım ne olacak

Scudo
@özcan parlakoğlu

Bu yaz ,el feneri satan seyyar satıcıdan buna benzer bir ürün aldım, 5 tele..

selam almış olduğunuz bisiklet ön farı için benim de almama yardımcı olurmusunuz teşekkürler cevabınızı bekliyorum:)

@özcan parlakoğlu

Bir haftadır bakıyorum ebay'dan istediklerim oldu yok aparatını alıcam yok sarj alıcam yok bil alıcam derken sen almışsın bende alayım dedim inş 2 ayda gelmez dealextreme pek güvenmiyorum kargo konusunda :)

DX ten aldıklarım suan bulundugum semtteki PTT şubesindeymiş. İnşaallah yarın elime geçecekmiş :) 25 gün oldu tam olarak.

Ben de Ömer'in kafaya uydum ve gittim şu Kadıköy'de outdoorcular var ya, av malzemesi de satan; 25 TL'ye şu yandan renkli halkası olanlardan aldım. Üstelik montaj aparatı da dahil. Gerçi aparatı kullanılmış görünüyordu, çizikler vardı. Bir nevi ikincil el gibi olduğunu söyleyince fenerin paketi üzerinde yazan 27,5 TL'yi almadığı gibi indirim yaparak ikisini birden kredi kartına verdi sağ olsun. Zaten bizim bisiklet olayları malumunuz illa ki bunlar çizilip kırılacak.

Özetle Türkiye'de bulunabilen şeyleri gidip de mağazasından pazarlıkla almak sanki daha iyi. Hem görerek alıyorsunuz hem de indirim yapma fırsatınız oluyor. Eğer Türkiye'de yoksa o zaman mecbur yurt dışı deneyeceksiniz tabi...:)

Bu arada aparat yeni aldığım bisikletin gidonuna bol geliyor. Kağıt mendil sıkıştırıyorum ama çok şirin durmuyor. Acaba bir yöntem önerebilir misiniz?

Teşekkürler...

ben de almayı düşünüyorum bu aydınlatıcıdan..gerçekten güzel FAR

@özcan parlakoğlu

selam peki nasıl yapabiliriz nasıl yardımcı olabilirsiniz benim için getirtebilirmisiniz ücret işini nasıl halledebiliriz ve ne kadardır ücreti teşekkürler şimdiden cevabınızı bekliyorum

@mehmet karabaş

ücreti $12.29 22Liraya tekabül eder. hesabıma havale ederseniz adınıza & adresinize siparişi veririm. başka ihtiyacınız varsa alışverişinizi 20$ tamamlayın takip nosuda verirler.

@aykut yiğitel

17 gun sonra siparislerim elime ulasti. Hem on hem de arka emniyet fari fiyat/performans olarak gayet basarili. Aydinlatma ekipmani henuz almamis arkadaslara tavsiye ederim.

@özcan parlakoğlu

selam tamam siz havale adresinizi verin birde 9-LED Bike Safety Strobe Light (2*AAA)
bu isimdeki arka farı sipariş verebilirmisiniz rica etsem 0536 962 26 45 tel numaram burdan ulaşırsanız sevinirim teşekkürler

bende aldım bu ürünü sağlam güzelmiş gerçektin 12 günde elime ulaştı ama ben ebay'dan başka ön far daha aldım isteyene satabilirim

(link) bu ürünü ama takma aparatı bana lazım istanbul içi elden verebilirim 10 dolar'a 17 tl yapıyor :)

benim aldıgım ürünse bu

(link)

bende dün itibari ile 2 adet siparişi verdim bakalım kaç günde elime geçecek ama haftasonu araya girdi maalesef

maşallah nasıl bir ışıktır o valla harikaymış :)

alış veriş için güvenilir bir site bende alışveriş yapmıştım ama kredi kartı bilgilerinizi vermeyin paypaldan işini halledin

Aynı fardan ben de aldım. 10 metreden uzağı net aydınlatıyor. Baya güçlü. Öneririm. :)

Geri