Scudo Sports

Dealextream siparişim geldi (ön far inceleme)

@tarık akman

kardeş bulamazsın ben ebaydan getirtmek istedim ama baktım fiyatta oynama yok fenerleri aldığım yerden 3 tl aldım.:)

Scudo
Bende dealextreme den far sipariş ettim 4 dolarlık olandan..Fakat bu çok iyi ..Yalnız bu ledlerin çok güçlü olması hasebiyle karşıdan gelenlerin gözünü çok alırmı yanı taa karşıdaki binaları çizgileri dağılmadan aydınlatıyor..

Bir problem yoksa karşıdan gelenler için bende almayı düşünüyorum...Paylaşım için sağol...

ürün çok başarılıymış. ledi kaç wattlık acaba merak ettim.

Benim ki Watton-050.İnsanın gozune tutuldugunda rahatsız ediyor.Ama full zoom yapılırsa..
Orta, Yüksek ve Sellektör Olmak Üzere 3 Çeşit Aydınlatma İmkanı
*Özel Tasarllanmış Kılıf
*Tasarruflu Pil Harcama Özelliği
*Özel Dizayn Edilmiş Kızak
* Led Lamba: Cree Q3
Parlaklık : 130 Lümen
Işık Rengi : Beyaz
Ampül Ömrü : 100,000 Saat
Aralığı : 250 Metre
Pil : 3XAAA[1.5V]
Çalışma Süresi : 9 Saat
Gövde Malzemesi : Alüminyum
Uzunluk : 11cm
Kafa : 2.9cm
Gövde Çap : 2.5cm
Ağırlık : 94g

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
@özcan parlakoğlu

ben de 16 temmuzda ödeme yaptım, 22 temmuzda yola çıktı gözüküyor ama halen bi haber yok bakalım hayırlısı..

bu arada Türkiyeye gelince ptt kargo ya da ptt postaya mı veriliyor acaba?
yani mesela evde bulamazlarsa nereye gider paket onun için.

@Bahadır Budak

ptt postayla geliyor. apartman içine bırakılıyor, kadro çantası km saati aparat vs. hepsi 20$ gibi birşey tutunca bana takip no verdiler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Budak
''departure from outward office of exchange'' çince yazıların olduğu shipping records sitesinde böyle yazıyor şuan. umarım yanlış bişey yoktur geliyordur.

bu yazının anlamı dış hat dağıtım ofisinden ayrıldı değil mi, ama 20 gün oldu senden daha önce sipariş verdim ama senin gelmiş benim gelmedi. :/

@Bahadır Budak

takip no sonunda CN varsa china postla yollamıslardır. linki aç ilk sıradaki yerden sorgulat. sonu HK ile bitiyorsa honkong posttan sorgulatacaksın linkte en sondaki kısım. şayet ürün türkiyeye giriş yaptıysa kayıt altına alınmıstır. onuda ptt kargo takip linkinden sorgulatabilirsin

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Budak
hocam gerçekten çok iyi, bu tip bi aydınlatıcıya ihtiyacım vardı almak istiyordum ama fiatları baya yüksekti, deal extreme'e de eskiden çok bakardım ama bi türlü içim ısınmamıştı, çektiğiniz video bu konuda çok yararlı oldu :) hemen 2tane sipariş veriyorum umarım kargoda da sorun olmaz :)

Çok feci alet yanlız bence Türkiye'dede makul fiyatlara bulunabilir böyle bir şey, ne de olsa gece balığa,ava veya elde iş yapacak ufak, taşıması kolay iş gören bir alet çok rağbet görür...

Arz var yani...
Araştırmak lazım..
Bulunamazsa da yurtdışından falan kesin almak lazım...
Geceleri bisikletle yola çıkınca çok iş görür...

az önce sipariş verdim 3tane aldım %10 indirim de oldu :D
yanında bi kaç parça farklı ürün de aldım sanırım hepsinin toparlanıp kargolanması biraz uzun sürcek ama far elime ulaştığında beklediğime değcek :)

teslim aldığımda buraya yazarım tekrar, belki video çekme şansım olur, konuyu gören arkadaşlara daha da yardımcı olmuş oluruz.
açtığınız bu konu sayesinde kaliteli ve ne zamandır istediğim bir rüne sahip olacağım teşekkür ederim Özcan Bey

@ali bayrak

şarjlı pillerle kullanımda 6-8 saate kadar kullanım olabiliyor. kullanım şeklinize göre değişkenlik gösterir

aldığım diğer ürünler:
(link)

(link)

videoları:

(link)
(link)

km sayacını 6000km boyunca kullandım sorunsuzdu, 1 adet daha aldım. çantanın su geçirip geçirmediğini bilmiyorum test etmedim.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
@ÖMER DOĞAN
Şimdi kafam karıştı benim...:)

Bu ürün mü iyi Watton mu? Kare desenden anladığım kadarıyla (link)'den verilen multichip'li olan ve zannedersem 1000 küsür lümen olmalı. Bir de kafa çapı 34,11 mm. oysa Watton'nun satış sitesinde şöyle yazıyor:

Gövde Çap : 2.5cm (-bknz. (link))

Üstelik montaj aparatı ile beraber satılması da ürünü öne çıkarıyor gibime geliyor. Sunding Electronic'in 15,32 TL'ye satılan kablosuz sayacına da diyecek kelime bulamıyorum:

http://www.dealextreme.com/customerphotos/quarantined/201103/24074-c639c84e-1173-41d3-a6a4-7c369ba3e85a.jpg
(link)

Geri