Güvenlik olarak sıkıntısı yok ben de bir kac kez alısveriş yaptım özelilikle bisiklet üzerine. Yani sectiginiz ve resimde gördügünüz ürün geliyor kandırmaca yok.
Fakat son alısverişimde söyle birşeyle karsılastım; yaklasık olarak 70 dolar civarı bir alısveriş yaptım parasını ödedim beklemeye koyuldum.
Tedarik süreci, paketleme süreci ve sonra kargoya verilme gibi işlemler var. Takipteydim aradan 20 gün gecmesine ragmen hala adamlar tedarik sürecini gecemediler, yola cıkmasını paketlenmesini gectim tedarik edemediler ve stoktaki ürünlerdi. Daha sonra kargonun iptal edilmesi için secenegi sectim işlemi baslattım bana 2 hafta sonrasına tarih vererek beklemem gerektini sölediler para iadesi için. 2 hafta bekledim ses yok sonrasında tekrar tekrar msjlar yolladım ve ilgileneceklerini söylediler. Yine aradan uzunca bir zaman ve üst üste msjlardan sonra nihayet param hesabıma yatırıldı.
Yani güven konusunda sıkıntı yok fakat işlerini agır yaptıklarını söyleyebilirm size sallamıolar resmen kafalarına göre. Sürekli takip etmeniz msj atarak hatırlatmanız lazım öyle bile sıkıcı olabiliyor. Daha öncekilerde böyle bişe omlamaıstı ama elime gecmesi 1 ayı buluyordu.
Şimdilerde alısverişimi bir benzer site olan
www.buyincoins.com dan yapıyorum. 3 hafta kadar süre içinde elime ulasıyor kargom. Zaman yolda geciyor kargoya vermeleri 2 gün sürüyor hızlılar. Sonrası gümrük aktarım olarak toplamda 3 hafta.
Ve bir ürünü tedarik edemediklerinde siz herhangi bi talepte bulunmadan direk size msjla bildiriyorlar ve kargonuzdaki diger malzemelerin gecikmemesi için onları yolluyorlar.
Tedarik edemedikleri malzeme için bi kac gün daha bekleyip bulamazlarsa siz herhangi birsey yapmadan size msjla bildirip paranızı iade ediorlar.
Ayrıca bir msj yolladıgınızda hemen geri dönüyorlar ve gercekten ilgililer.
Malzeme deale göre az fiyatlar daha uygun diyebilirim. Cesit oldugu için dealextreme tercih ediyordum fakat son olaydan sonra buyincoins kullanıyorum ve memnunum zamanla ürünleride artacaktır.
Secim tabiyki size kalmıs umarım yazdıklarımın yardımı dokunur.