Scudo Sports

Dc Fix Şeffaf Kaplama İle İlgili.

Ozan Güner

Forum Bağımlısı
Tepki
378
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar merhaba.Bauhaus'tan bugün bir DC Fix aldım reyonda transparent yazıyordu ama aldığım ürün malesef beyaz kaplama çıktı, haliyle kaplayamadım.Bu DC fix'in şeffaf olan modelini nerde bulabilirim ? Ve bundan daha önemlisi bu kaplamayı götürüp yaptırabileceğim bir yer var mı, kendime yapabilecek kadar güvenmiyorum bu konularda pek yetenekli değilimdir.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Scudo
Otomobiller için kullanılan kaput koruma filmleri var bu şekilde ararsanız daha çok ürün bulursunuz. Birde bütçeniz müsaitse oto uygulama merkezlerinde yaptırabilirsimiz tabiki.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Emre GÜLEN
Ne kadar bir bütçe gerekiyor bunun için herhangi bir bilginiz var mı , veya bu tip bir dükkan biliyor musunuz arayıp bilgi alabileceğimiz ?

@Ozan Güner

Bütçe maksimum 100 lira olur montaj dahil. Tam olarak bir yer bilmiyorum ama sahibinden.com dan bakabilirsiniz birçok satıcı ve uygulamacı var.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Emre GÜLEN

Ne kadar yeri aradıysam sadece araba kaplıyorlar, motosiklet dahi kaplamayanlar var. Belki de bisiklet kaplama için çok para alamayacaklarını düşünüp direk başından savıyorlar.

DC-FIX şeffaf almak isteyen varsa hepsiburada.com 'da şu sıralar çok uygun üstelik bir alana bir bedava. Haftasonuna özel 25 TL üzeri kargo ücretsiz.

(link)

5 numarası şeffaf olanıydı yanlış hatırlamıyorsam

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Uyarı için teşekkürler, tam olarak hangi kod hangi ürüne karşılık geliyor onu aramaya çalışırken hepsiburada'nın tüm ürünlere "seçenek 6" diye yazdığını farkettim. Bu durumda ürün açıklamasındaki "şeffaf" ibaresini baz alıyorum farklı bir şey gelirse iade ederim artık 3 paket almıştım.

Geri