Scudo Sports

Dayİg-yİne Yenİ Yenİden

Vural UZUN

Forum Demirbaşı
Tepki
844
Selam dostlaaaaaaaaar,
Telefonlar susmaz oldu. Mesajlar üst üste. Nerede bu DAYİG turları diye sokaklara dökülenleri mi ararsınız, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuran mı:)

Veeee nihayet silkindik, kendimize geldik ve açıklıyoruzzzz:

18 Temmuz Pazar günü Kilyos gezisi ile DAYİG (DAĞ BİSİKLETÇİLERİ YEME İÇME GRUBU) turlarına yeniden başlıyoruz. Tabii ki 2010 yaz dönemi şampanyamızı patlatarak:)

Havalar güzel, karpuz kabukları denize düşeli haftalar oldu. Bu sıcakta evde oturanı dövüyorlarmış.

Buluşma noktası: 08:00 - Beşiktaş vapur iskelesi önü (Mümkün olduğunca erkek çıkmamızda fayda var. Sahilde şemsiye de, şezlong da kalmıyor)

Güzergah: Beşiktaş-Ortaköy-Arnavutköy-Bebek üzerinden Tarabya-Bahçeköy-Zekeriyaköy ve Kilyos...

Yol durumu: Sabah saatlerinde sakin. Akşam dönüşünde özellikle Bebek -Ortaköy civarı çok yoğun.. Yol genel olarak rampasız. Sadece Kemer civarında Kilyos'a az kala biraz rampa var. Ama yeni başlayanların da , bayanların da çok zorlanacağını sanmıyorum.. Ağaçlar arasından, orman içinden geçilen müthiş manzaralı yollar var..

Program: Eşsiz orman ve deniz manzarası arasında vereceğimiz fotoğraf ve su molalarının ardından Kilyos'a varıyoruz ve köftelerimizi, karpuzumuzu yiyoruz. Sonra da cumburlop denize giriyoruz. Sahilde mısır satan amcadan mısır alıp, frigolacı abiden dondurma yiyoruz. Bir sağa, bir sola dönüp güneşleniyoruz, denize girip girip çıkıyoruz. Veeee sonra da isteyenlerle midye tava yiyip dönüş yoluna geçiyoruz. Araya tatlı sıkıştırsaydık diyenler olursa onun için de spontane çözümler buluyoruz

Hava Durumu: Hep beraber dünyanın dengesini bozduğumuzdan ve buzullar eridiğinden hava durumu belli olmıyor. Ama sanırım güneşlidir:)

Gezilerimizde kask, eldiven ve gözlük zorunludur. Ayrıca tüm katılımcı arkadaşların far, ayna, ışıldak, zil, iç lastik ve pompayla sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Evet hadi bakalım, katılanlar kimler.. DAYİG yürütme komitesi uyumasın:)

Scudo
Gezimize çılgın kız Görkem, Deli Oğlan Cem Ateş, Telsizci Voleybolcu Burak B, Şampanyacı Toygar Abi, Çirkin Hasan, Sportif Delüanlı Zekeriya, Gökhan Hoca ve Azimli Rampacı Tolga Yalçın'ın katılımı zorunludur:)
Kudu abimizi ve DARUB ekibini de şeref konuğumuz olarak yanımızda görmek isteriz.
Bol yemeli, içmeli, koli basilili, çalgılı, çengili, sazlı türkülü, zehirlenmeli, ıslanmalı bir tur diliyorum:)

@Vural UZUN

vaaay vural kardeşim harikasın dayiği yeniden görmek ne güzel. üzülerek söyleyeyim ki katılamayacağım çünkü trabzondayım. kuzenimin düğünü için. düğünden sonra da ben recep ve ismail 10 günlük doğu karadeniz yayla turu yapacağız. dönüşteki turlarda beraber oluruz inşallah. hepinize iyi eğlenceler görüşmek üzere...

Cumartesi gecesi bizim paramedik Tolga Ayla nın düğünü için Cem le beraber Karamürsel e gideceğiz. Gider de dönmeyi başarırsak,uykusuz kalmazsak, kadir mevlam,ulu manitu ve kosmos izin verirse anca gelebilirim. Ha gelmek istermiyim isterim elbette.Kaçıran çok şey kaçırmış olacak çünkü. :in:
Ayrıca seni yeniden pistlerde görmek çok güzel...

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
08.00 de beşiktaşta olmaya çalışacağım yalnız bir arkadaşımla her pazar antraman yaptığımız için şu an durumum belli değil valla herkes seni özledi vural turlara devam derim

:in: :in: :in: :in:

Vural dostum nerelerdesin kabuğuna çekilip kayboldun kışınmı yapacaksın turları :D özledik seni düzenle şu turları artık nerede o eski DAYİG :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Karpuz mevsi geçiyor nerdeyse sen karpuz kabuğu diyorsunuz deniz diyorsun voleybol diyorsun yada veleybol diyorsun.
Sen ne diyorsun;)
Hele bı Cumartesi gelsin kararımı bildiririm;)

• Beğen
@G. Akpınar

Ahahaaa
neler yapsam diye plan kuruyordum lakin olari taşımaya gözüm yemiyor. Gerçi yiye yiye gideceğimizi düşünürsek gidene kadar yüküm hafifler:d

• Beğen
@ilhami yücel

görkem su böreği getircekmilş:) ben de şampanya ve çiğköfte. sen de içli köfte ve karpus getir:)

Vural bisikletini kömürlükten çıkartıp yıkatmış anlaşılan...:D :D
Vural Kardeş program yaparda katılmazmıyız.

Şu an bir sorun gözükmüyor. Pazar günü görüşmek üzere.

@burakb

Oy oy oy buragim ne sevindim anlatamam:) yine en arkada sohbet ede ede süreriz :) ön taraf beklesin dursun:))

Kesin Liste:
1.Vural Uzun
2.G. Akpınar
3.Burakb

Hayali Liste:
1.Kudu
2.Çirkin
3.Cem Ateş
4.İlhami

• Beğen
Benim bisiklette küçük bir problem var. Halledebilirsem bende aranıza katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Kesin Liste:
1.Vural Uzun
2.G. Akpınar
3.Burakb

Hayali Liste:
1.Kudu
2.Çirkin
3.Cem Ateş
4.İlhami
5.Kaşif
6.Zekeriya

Not: Kesin listeye terfi etmek için konuya yazın lütfen.

beni de hayali listeye ekleyin lütfen :D

yemek işini anlayamadım yalnız
oralarda mı birşey bulup yenilecek yoksa
ilkokuldaki yerli malı haftası gibi börek çörek mi yapıp getiricez :p :p

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Geri