Scudo Sports

Davutpaşa'da 2 bisikletliye beton mikseri çarptı...

Daha once yazdim. Bir yabanci belgesel kanalinda adamlar treyleri olan bir TIR cekicisinin yanina 32 adet bisikletliyi cesitli pozisyonlarda geriye dogru diziyorlar. Sofor koltuguna oturulup aynalara bakinca hic birisi gorunmuyordu. O nedenle insanlar bizler gorunemedigimizi ve aynadaki uzakligimizi soforun daha da uzak olarak gorduguju unutmamaliyiz.

Scudo
@Kuzey Ege çok geçmiş olsun dostum
ortalık yaratık dolu... aşağılık herifler

@alper 76
Hocam ben düşmedim, soneryen düştü.

Allah rahmet eylesin dikkat edelim arkadaşlar sevdikleriniz veya aileniz Bisiklet surmenizi istemez onlar size güvenmediklerinden değil acemi şoförlerin çok olduğunu bildiklerinden öyle diyorlar siz siz olun bir anlık kabadayılık hayatınıza malolabilir.

Öncelikle Allah yakınlarına baş sağlığı ve sabır versin:(
Şimdi beton mikseri denilen alet haliyle yüksek ve uzun, adam yolda giderken yakınındakileri aynadan göremiyor(Ciddiyim bu konuda) adam o vesileyle çarpmış ve böyle acı bir olay gerçekleşmiş olabilir. Ben Antalyada yaşıyorum önümde giden herhangi bir araç ne olursa olsun ( Kamyon, tır, otobüs, minibüs, motor) biraz arkasından gidiyorum sebebi zaten Antalyada ki sürücülerin %90' ı sinyalin ne olduğundan ve araç donanımında var mı yok mu haberi dahi yok. Şimdi diyorsunuz beton mikseri çarpmış tabi çok üzücü bir olay fakat benim gözümün önünde küçücük "Peugeot 106" marka/model araçla adam sağa dönerken bisikletliye çarptı, yani önüne kırdı bisikletli çarptı hadi bunan ne diyeceksin. Altına arabayı alan kim olursa olsun kendisini Nascar da zannediyor. Bunların önüne tek şekilde geçmek lazım 1. Gerçekten caydırıcı cezalar 2. Cezayı vermek için kanundakine uygun bir ortam(Açıklamak gerekirse; Normal şartlarda bisiklet ile araç yolu denilen normal yolda gitmek yasak asfalt yoldan gittiğinizde eğer birisi size çarparsa 8/2 yanlış hatırlamıyorsam siz suçlusunuz ama gel gelelim Antalyada dahi toplasın 50km bisiklet yolu ya var ya yok.:ckskc: )

@alphonso-1599
Bisiklet yolu yoksa bisiklet araç yolunun sağını kullanır, yolu kullanmak yasak değildir.

@furkantrojka Zaten bisiklet yolu yoksa zaten yoldan gitmeli orada bisiklet yolu olmadığını görüyorum ve size tavsiyem sadece bir kelimede anlatılmak istenen şeyi anladığınız halde birilerini haksız çıkarmak veya hatasını vurgulamak için mesaj yazmazsanız sevinirim. Bu arada maalesef trafikteki hiç kimse bisikletlilere saygı göstermiyor o vatandaşların sayesinde 4 gündür evde yatıyorum.

Geri