Scudo Sports

dauphine başlığına ne oldu

Scudo
Yöneticilere konuyla ilgili mesaj yazdım ama cevap gelmedi ben açmıştım başlığı dün sitede sorun vardı zaten ne oldu bitti bilmiyoruz

Puf olmuş evet.

Bu arada bugün 16:30'da canlı yayın var.

ekran başındaki canlı yayın başlayana kadar internet üstünden izliyorum sonra ekran başına çörekleniyorum,sipekerler mükmel eurosporda,konuda gümlenmiş ne güzel yazıyorlardı,forum gööçtü sanrım dün.

şu an 3 dakika 20 saniye önde çok sağlam bir kaçış gurubu var

Anlamadığım hafta içi 3 gibi biten yarış bugün saat olarak daha geç bitecek 6 gibi bekliyoruz bakalım, Contador 8 saniye önde Froome mecbur atak yapacak. Froome arkadayken nasıl yol izleyecek merak ederdim ne zamandır.

şu an yarış felaket karıştı,4 gurup oluştu kaçan kaçana,önde vokler ve galopen kaçıyor arkasında bir gurup onun arkasında aberto atak yaptı babalar takıldı peşine,onun arkaısndada peleton var deli geçiyor yarış,ne var Euro sport verse şimdi ya

Voeckler kaçmış adamın kaçışı bile başka oluyor izlemek isterdim, Le Mans bitiyor birazdan fakat Eurosport 2 de sabahtan beri hiç bir canlı yayın yok tamamen banttan Motocross, tenis ıvır zıvırla yayını geçiştirdiler amaçları ne anlamıyor insan.

arkadaşlar izleyemiyorum, bol bol bilgi verin lütfen : ) özellikle contador ve froome arasındaki rekabeti merak ediyorum. ne yapıyor bu iki cengaver :)

Kaçan grupta Porte,Hejhedal,Talansky, Van de Broeck, Roman Bardet, Westra gibi önmeli kişiler var Porte önde olduğuna göre bence Sky bişeyler planlıyor ..

@Ali Demir

(link) sitesinden canlı grafiksel anlatım mevcut, grupların üstüne tıklayarak kaçan grupta yada peletonda kimler var görebiliyoruz.

dün bir arkadaş güzel yayın linki vermişti
ingiltere eurosport un sanırsam yine bizim yayın olmıcak
link verebilir misiniz başladı ise izliyelim oradan

@Hasan SAYLIK

yeşil mayoyu almaya çalışa bilirler : ) sprint puanlarını alıp froomede kalsın diye : )

Yayınlara baktım da daha başlayan yayın yok zaten Europsport 1, 15 dakika sonra başlayacak yayına umarım HD olarak izleriz.

Bu arada fark 1.50 ye indi son 50 km kaçan grup yakalanacak gibi . Sky şunu düşünüyor olabilir Froome son 10 Km civarında atak yapacak ve Porte'a yetişecek ve beraber bitişe doğu gidecekler planları bu olabilir !!(Contador ve diğerleri arkalarından bakarlarsa tabi)

Eurosport 1 de yayın başladı. yolda yağmur var. son 33 km fark 1 dakika.

evet başladı şu etabı araba yarışı yüzünden kaçırdık ya nalet olsun ya

oha manyak başladı yarış..
bu spiker kim yahu caneri istiyoruz caneri : )))

@Hasan SAYLIK

iş yerinde izleye bilmek için tivibu satın aldım bu sezon yarışları hep öyle izliyorum

Caner Eler ve Berkem Ceylan 24 saat Le Mans yarışı yüzünden yayında yoklar

Inanilmaz bir yaris oluyor, Talansky sky ve tinkoff'a caktirmadan nasil kacabildi helal olsun, kazanir umarim. En basindan izlenmesi gerekirdi bu etabin, Nibali nasil kacti Froome ve Contador'dan? Froome hala domestiklerinin arkasinda yatiyor, kazadan mi etkilendi acaba? Contador ise tek basina Talansky'i yakalamaya calisiyor. Talansky Contador'un 39 saniye onunde bitirirse turu kazanacak, her sey olabilir su an. Froome podyuma bile giremeyebilir.

Contador tek başına yardırıyor,bakalım yetişebilecek mi :D

Müthiş bir yarış oluyor.

Geri