Scudo Sports

darub -dağ bisikletlileri rampa grubu-

çavuş selam bugünkü çalışma raporumu geçemeyeceğim çünkü allak bullak oldum
mtb ile 60-70km hard ride düşünüyordum sahil yolunda bir eskort aracının kulağımın dibinde siren çalması beni çılgına çevirdi polislerle tartışma yaşadım başka bir ekibe havale ettiler beni 1 saat neden ceza keseceklerini düşündükten sonra kitapçıklarından şöyle bir madde bulmuşlar trafiği tehlikeye düşürmek 61tl. bundan sonra bi ara lastik patladı değiştireceğim daha geçen gün almıştım lastik oda kalın sibop çıktı yolda kaldım ayrıyetten genç bir bisikletçi beni tanıdığı halde hiç selam sabah vermedi bravo doğrusu bu genç sporculara neyse bugün benim doğum günüm süpriz süpriz üstüne...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Scudo
Geçmiş olsun.
Ama bak ne mutlu sana ki haziran ayının bu güzel
25'inde doğmuşsun,
ne mutlu bana ki ben de haziranın 26'sında doğmuşum :)

@Aytekin Erzan

@Aytekin Erzan

moralini bozma derim bunlar başımıza gelebilir sen sağdan gittiğin müddetçe
eskort araç sren çalamaz çünki senin dikkatini dağıtır şimdi seni kastetmiyorum ama bizde öyle bisikletçiler varki onlar maşallah hem ikili gidiyorlar hem yol ortasından gidiyorlar istanbulda trafik içersinde kullanmak tehlikeli nedenlerini biliyorsun bir kere doğru dürüst bisiklet yolları yok olsada yetersiz
bisiklete saygı yok bisiklet kültürü sıfır hem kullananlar açısından hemde toplumsal açıdan böyle gelmiş böyle gidecek aytekin dostum
arka takım kaptanlığım sırasında düdükle arabaları hizaya getirdim allahın bir polisi bir şey diyemedi çünki formalarımız vardı artı birde emniyeti haberdar etmiştik özellikle tek hatamız olmuştu geçen sene belgrad festivali için izin alınmamıştı sonuçta 107 kişi geldi ve trafikte sorun oldu ve polisler bizi çevirdi
kimki trafik içersinde katılımı fazla olacak tur düzenleyecek trafiği önceden haberdar etmeli bu bir kural
artı yaş günün kutlu olsun kartepede geçmiş yaş günün için sana bir hediye düşüneceğim ve kartepe yaklaşıyor 11 kişiyiz
ilk defa kontenjan aşıldı seneler önce tanıdığım saydığım ve sevdiğim vural dostum onu nasıl kırarım ben

serhad baba
seninde yaş günün kutlu olsun su düşende bunu kutlarız şimdi sana bir hediye düşüneyim

@kudu

haftaiçi gidemeyiz çalışıyorum bende kapalıçarşıda

@cagan0403

neyse cagan tamam 26 nisan taraklı ali fuata trenle gitmece ve aynı yerden dönmece
şimdi
5 tenmuz kartepe
12 tenmuz çene dağı
19 tenmuz ballı kayalar
26 tenmuz taraklı
evettttttttttttt tenmuzu kurtardık sonra ağustosa bakarız

@serhad k

sağlık olsun zati hadi gene iyisin 2 ağustosta istek olursa kartepeyi 3 kez çıkabiliriz orası antraman yeri yahu

Bu arada Kudret abi ben amortisörü hala değiştiremedim. Bana Bisiklet fiyatında Amortisör fiyatı çıkarıyorlar.

@Kaşif

o vakit yeni bir amortisör amma bütçene göre veyahut aynı modeli al
kaşif velespite mi gittin ?

28 haziran su düşen
1-robocop
2-serhad- arka takım kaptanı
3-kaşif
4-hasan
5-cengiz
6-evren
7-sado
8-çoşkun

gidiş
- ben kaşif sado ve evren saat 09.00 da bostancıdan deniz otobüsü ile geçerek saat tam 10.10 geçe yalovada olacağız bu arada
hasan dostum kendini ayarlayarak saat tam 09.30 da pendikte olacak şekilde cengiz dostumla beraber feribotla yalovaya geçecek ve saat tam 10.15 de yalovada olacaklar ben sado evren ve kaşif deniz otobüsü limanından feribot limanına geleceğiz ve hasanla cengizi karşılayacağız artı eskihisar ve topçular üzerinden gelen serhad da 10.00 a kadar yalova feribot iskelesinde olur coşkunda izmitten hareketle ve serhadla cepten haberleşerek bir yerde buluşurlar ve herkes 10.00 gibi yalovada feribot iskelesinde toplanır artı dönüşte hasan dostumuz yenikapıya gideceğindan en son feribot saat 19.45 de dir ona göre dönüşümüzü ayarlarız

kontenjan 10 kişiliktir

28 haziran su düşen
1-robocop
3-kaşif
4-hasan
5-cengiz
6-evren
7-sado
8-çoşkun

gidiş
- ben kaşif sado ve evren saat 09.00 da bostancıdan deniz otobüsü ile geçerek saat tam 10.10 geçe yalovada olacağız bu arada
hasan dostum kendini ayarlayarak saat tam 09.30 da pendikte olacak şekilde cengiz dostumla beraber feribotla yalovaya geçecek ve saat tam 10.15 de yalovada olacaklar ben sado evren ve kaşif deniz otobüsü limanından feribot limanına geleceğiz ve hasanla cengizi karşılayacağız artı eskihisar ve topçular üzerinden gelen serhad da 10.00 a kadar yalova feribot iskelesinde olur coşkunda izmitten hareketle ve serhadla cepten haberleşerek bir yerde buluşurlar ve herkes 10.00 gibi yalovada feribot iskelesinde toplanır artı dönüşte hasan dostumuz yenikapıya gideceğindan en son feribot saat 19.45 de dir ona göre dönüşümüzü ayarlarız

kontenjan 10 kişiliktir

Volkan şu nazı bırak da artık Sudüşene gel.
Rampalar başlayınca sen, Cengiz, Coşkun Ayaz ve ben
4 kişilik bir arka takım halinde eğlene eğlene çıkacağız.
Arada bir iki parti pişpirik bile çeviririz :)
Baban seni bana emanet etmiş:
"Eti senin kadrosu benim" demişti ama seni ele geçiremiyorum ki. :p

@serhad k

volki volki aslansın kaplansın yersin rampaları sen
hadi gel kardaş sana darubun kapıları sonuna kadar açık sen kontenjan üstüsün

not
arkadaşlar deniz otobüslerini huzurlarınızda protesto ediyorum
nedeni
tam bilet 7ytl
bisiklet 4 ytl
toplam 11 ytl sadece gidiş bu nedenle saat 09.30 feribotu ile geçeceğim cengiz hasan kaşif evren sado hepimiz 09.00 da pendikte oluruz
28 haziran su düşen
1-robocop
3-kaşif
4-hasan
5-cengiz
6-evren
7-sado
8-çoşkun
9-volkide volki volkide volki

Geri