Scudo Sports

Darp edildim ve ortada kaldım

@mustafa şükrü yıldırım

olay eve döndüğümde oldu yani istanbul da iki gün boyunca yalova civarını geziyordum tam herşey bitti geldim eve derken bu olay oldu

Scudo
Polisi aciga aldirtirsan diger ikisinin icabina bakmaya o koyulacaktir; once o polisi sikayet et.lutfenbunu yap cunku insanlik vazifen bunu gerektirir. Gecmis olsun kardesim.

Ya şöyle haberleri gördükçe yanımda ekstradan korunmak için aynakol taşıyasım geliyor.Sonra magandasıdır , bisikletliye saldıran polisdir (!) hepsinin suratına 44 lük dişlinin izini bırakmak istiyorum nedense...

Ayıptır ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz?

Cok gecmıs olsun...

Bende rıca edıyorum bu olayın pesını bırakmayın,saglık raporu alıp savcılıga her ıkı taraf ıcınde sıkayette bulunun. Bulunun kı onlar da bedel odesın...

Geçmiş olsun . Olayın aslı astarı nedir acaba ? Yani siz yolda gidiyordunuz , sonra önünüze bir kapı açıldı , çarptınız ve düştünüz ... ya sonra ??? Yani demek istediğim olay tam olarak nasıl gelişti ?

• Beğen
Tepkiler: engin güner
@MeLiSBuRCu
yolda gidiyordum birden kapı açılınca yerde buldum kendimi daha toparlanamadan arabadaki dikkat etsene deyip( asıl sorun onlada neden dikiz aynası kullanmadan çıkıyorlar ) gözüme doğru yumruk attı sonra da çevredekiler toplandı daha sonrada onlar kaçtı bende sap gibi ortada kaldım

İllaki biryerlerde kamera vardır diye tahmin ediyorum,sağlık raporu çok önemli mutlaka alın ihmal etmeyin.Siz savcılığa gidip şikayetinizi mutlaka bildirinki bu olayı yapanlar cezalarını çeksinler ve aynı olayı yapmaya korksunlar.Polisinde vurması çok acı verici bir olay.Biz kime güveneceğiz poliste böyle savunmasız ve haklı bir insana vurursa.

Herkesin başına gelebilecek olaylardır.Kimse böyle olayların peşini lütfen bırakmasın.Meydanı boş buluyorlar aksi taktirde.Tekrardan geçmiş olsun.

@engin güner

Yanlış anlamayın ama bana sanki birşeyler eksik anlatılıyormuş gibi geliyor , eksik anlatıyor olabilir misiniz ... Belkide yanılıyorumdur ...

kardeş çok geçmiş olsun öncelikle ... bu tür olaylar ne ilkti nede son olacak malesef şehir eşkiyaları sarmış dört bir yanı bizim gibi işleri sadece spor yapmak niyetinde olanların başına neden gelir bunlar anlamakta güçlük çekiyorum mümkünse bundan sonra asla yalnız bisiklet sürme yanında biri olsa durum çok daha başka olabilirdi en kötü ihtimalle plakayı o alır yada bir eşgal tarifi verebilirdi sen sen ol sakın bu işin arkasını bırakma sana en yakın karakola mutlaka git darp raporunu alarak tabi olayın yerini ve saatini bildir o an o kısıma yakın mesaideki tüm polisler meydana çıkar görünce tanır ve hakkında şikayetçi olursun belki diğer hayvanlarda bulunur sakın işin peşini bırakma ki suçlular cezalarını bulsun ve bir daha böyle bir olayın içinde yer alamasınlar

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
@MeLiSBuRCu

Konu ne kadar eksik anlatılırsa anlatılsın, Suçlu olan arkadaşımız bile olsa;

Kimsenin kimseye vurmaya, darp etmeye hakkı yıoktur. Hele hele üniformalı bir polisin silahını kılıfından çıkartıp kabzası ile bir vatandaşın ensesine vurması kabul edilemez. Emniyet güçlerinin hiç bir tanesi canına kast edilmedikçe silahsız bir sivile silah çekemez...

İpini koparana yetki verilirse bu tür olaylar hiç bitmez.

@Tuğrul T.

Tabiki , kesinlikle haklısınız . Bir polisin silahını çok zorda kalmadıkça kılıfından çıkarması kabul edilebilir bir davranış değil .
Sadece bisikletli arkadaşımızın açılan kapıya çarpması ve araçtakilerin aşağı inip neden kapıya çarpıyorsun diye arkadaşı tartaklaması garip geldi , o kadar ...

@MeLiSBuRCu
Çogu zaman insanımızın nerede nasıl davranacığı hakkında hiç fikir sahibi olamıyoruz. Bu gün başıma gelen olaya bakarsanız garip olay nasıl olurmuş görürsünüz. :rolleyes:https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=102186 Gerçekten ilginçtir k,i güzel ülkemde bisiklet kullanıcıları hiçbir şekilde ciddiye alınmıyor. Bunu aşabilmemiz için elimizi taşın altına sokup sonuna kadar hakkımızı aramalıyız.

@MeLiSBuRCu
Aynı şekilde bu dediğiniz bana da garip geldi ama dayak yedim niye yediğimi bilmiyorum geldi vurdular işte. Belki beni kusurlu gördüler algıları öyleydi Peki ben nereden geçecektim yolun neresinden bir yeri var mı söylesinler oradan süreyim Ama kapıyı afedersiniz kapıyı zart diye açmamanın kuralı var her ne olursa olsun sonuçta durduk yerde dayak yiyorsunuz.Hele birde 200 km lik bir yol yorgunluğuyla kımıldayacak mecaliniz kalmadı ise ...kendinizi hiç savunamaz halde oluyorsunuz

@engin güner

Haklısınız , bu tür olaylar hepimizin başına geliyor , kendi adıma bu güne kadar kapıyı açıp da düşürdükten sonra '' kusura bakmayın benim hatam '' diyen tek bir insana rastlamadım . Yolda ne işin var kaldırımdan gitsene diyen bile oldu :)

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Arabadan çıkan kişiler tarafından tartaklanmışsınız bunu anladım fakat polis nerden geldi de silahını çıkartıp ensenize vurdu ? Polisin yaptığı çok ciddi bir olay , bu yaptığından ötürü açığa alınır açığa alınmayı bırakın hukuki yollara başvurursanız ciddi cezalar söz konusu . Ama ben polis konusuna pek anlam veremedim...

Geri