Scudo Sports

Dandik Bisiklet Markaları Neden Böyle Bir Girişimde Bulunuyor ?

@coşkun ayaz

Evet.Bisikletin ne kadar muhteşem ötesi bir alet olduğunu yine tekrarlayalım.Bakın

1-Yakıt derdi yok.-Para harcamaz,

2-Egsoz'u yok.(Yazamadım galiba)-Havaya zarar vermez.

3-Birazda olsa güç harcarsın.-Günlük sporun.

4-Az yer kaplar.-Trafik olmaz.

5-Zartı - zurtu az olur.-Araba gibi her gün bakımı olmaz.

6-Kaza derdi yok.-Trafik kazası yok olacak kadar azdır.

Benim aklıma daha gelmedi yani bisiklet müthiş bir alet.

Scudo
@Muhammet Keskin

Evet yanlış olmuş. :) Doğrusu "egzoz" dur.
Bir de eklemek lazım,karbondioksit emisyonu çok düşüktür.Sizin nefesinize bağlı. :)

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@coşkun ayaz

doğru dedin çoşkun abi hanımın dedesi bırak gölcüğü,bursaya yürüyerek 2.5 günde gidiyorlarmış insanlar birbirini özlüyorlarmış şimdi bu 2.5 günlük yol araba ile 2.5 saat sürüyor o zamanlar at arabası olan zengindenmişti.şimdi heryere otomobil valla çok hazırcı olduk herşey elimizin altında bu kadar hazırcı olmamak lazım diye düşünüyorum her eve bir bisiklet şart
yakın yerlere bisiklet ile gidilse insanın kanına işleyecekte unuttular insanlar bisiklet kullanmasını şu izmit merkezi araç trafiğine kapatsalar ne güzel olacak inşallah bir nebzede olsa tekrar hatırlatmayı başarabiliriz hem geziyorum hemde imrendiriyorum bisikletçimisin(yarışçımısın) diye çok soran oluyor bende hayır diyorum merak ediyorlar inşallah zamanla kullanan sayısı artar yahya kaptana trafik eğitim sahası kuruluyor bu sahada bd derneğinin bürosuda olacaktır.
bisikletle ilgili her türlü yardımı buradan alabileceksiniz ve şu an haydi okula kampanyası yapılıyor bu bölgedeki okullarda ve yol çizgileri ve her öğrenciye plaka verilerek öğrencinin sorumluluk sahibi bir nevi ehliyet gibi bir uygulama ile bisikleti ve bisikletçiye saygıyı öğretme amaçlı bir proje!

Geri