Scudo Sports

Dalyan Bisiklet Muhtarlığı 4 Nisan 2009 Akköprü Turu

levent sünger

Aktif Üye
Tepki
410
Bisiklet
Cannondale
Dalyan Bisiklet Muhtarlığı olarak yarıştı , fotoğraf makinesini unuttuk ,sezon hazırlığı derken baya bir ara verdik , nihayet bu hafta ben, Mustafa ve Hayrettin Abiyle Dalaman Çayı Akköprüye gittik.Beyobasına doğru.

(link)

Beyobasından sonra hafifce tırmanıyoruz.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Akköprü ayrımından sağa dönüp Sandras suyunun Dalaman Çayına aktığı vadiye giriyoruz. Vadi özel jeolojik yapısı ve suyun vadide açtığı oyukları ile ilginç.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Vadiyi geçip Dalaman Çayına ulaşıyoruz ve Akköprü.2000 yıllık bir Roma köprüsü , daha 30-40 yıl öncesine kadar kullanılıyordu.

(link)

(link)

(link)

(link)

Köprünün ayakları altında yemeğimizi yedik.

(link)

(link)

Yemekten sonra dönüşe geçiyoruz.

(link)

(link)

Hayrettin Abi XC ci doğmuş!!

(link)

Dönüş yolu.

(link)

(link)

80 km. lik güzel bir turdu , artik yaz gelmiş resmen güneş kremi sürmediğimize pişman olduk, bisikletlekalın hoşcakalın.

Scudo
Harika yerlerde pedallamışsınız.Çok keyif aldığınızda belli,bizede bu keyfi yaşattığınız için teşekkürler sizlere...

• Beğen
Tepkiler: levent sünger
Geziden mutlu olduğunuzu görüyorum ayrıca gezdiğiniz yerlerle ilgili bilgi vermeniz çok iyi bunun için özellikle teşekkür ederim.

• Beğen
Çok güzel gezi olmuş gerçekten. Coğrafyaya söylenecek hiç bir şey yok. O kadar doğal ki insan kendini kaptırabiliyor.

Çok teşekkürler paylaşım için.

Sevgiler...

• Beğen
Gezi güzel doğa güzel hava güzel ayaklarınıza sağlık herşey çok güzel olmuş

• Beğen
Mesaj yazan herkese teşekkürler Dalyandan sevgiler saygılar.Bu hafta yüzmeye gideceğiz!!!:)

Levent abi ayağınıza sağlık her hafta acaba bu hafta nereye gittiniz diye merakla bekliyorum dalaman çayı üzerindeki köprüyü hep merak ediyordum ama ismini ve yerini bilmiyordum akköprüye dalaman merkezden nasıl ulaşabilirim rica etsem bana özelden veya başka merak edenlerde olursa buradan yol tarifi verebilirmisin teşekkür ederim

• Beğen
@umicek

Selamlar , arabaylamı , bisikletlemi cevaplarsan ona göre yol tarifi yapıcam ki birbirine çok benziyor ama bisikletle gidiceksen bizim girdiğimiz vadidende gecebilirsin daha güzel ona göre anlatıcam.

@Ahmet Mumcu

Selamlar Ahmet Abi, mesajına teşekkürler malasef bizim için son bir ay ondan sonra işler hızlanır gündüz turları biter , sabah 5 turları başlar oda güzel ama aynı şey değil , bu arada bizde hayırsısız nasıl oldun omzun nasıl umarım tamamiyle iyileşmişindir sevgiler.

Geri