Scudo Sports

Dahon Vybe D7 vs Kron FD 500

Tepki
0
İsim
Haluk AKSOY
Merhaba,

Bütçe itibari ile bu iki bisikletten birini alacağım. Hangisini önerirsiniz ?

(link)

(link)

Not: Özellikle haftasonları falan kullanmayı planlıyorum. Öyle uzun turlar, işe gidip gelmek gibi planlarım yok.

Edit : Tern Link B7 'yide bu seçeneklere dahil etsem iyi olacak sanırım,

(link)

Scudo
@redcode 2015 katlanırı alırken ben de aynı iki modeli düşünüyordum. sonuç: tartışmasız dahon. Kronun bu modeli de çok güzel ve hemen hiç memnun olmayan yok ama dahon kalitesi ile önde. Kron dahonla mücadele etmek için fiyatını baya aşağı çekmeli. benzer fiyatlardayken düşünmeden dahon alın derim.

• Beğen
Tepkiler: redcode 2015
Fiyatlar yakın ise dahon değil ise kron. Ben kron FD500 kullanıcısıyım. Çok memnuniyet duyuyorum. Hiç şikayetim yok. Gidon borusu yükseklik ayarı dahonda var mıydı. İhyiyaç duyuluyor bazı katlanır bisikletlerde yok. Birde katlıyken ön aynakol yere çarpmasın diye ayak var mı bunlara ihtiyaç duyuluyor. Basit ve kabaca

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@soneryen gidon yükseklik ayarı dahonlarda var ama d7 ye yok. aynakol yere değmiyor dahonlarda ele borusu engelliyor. ama size katılıyorum, ucuzu bulunabilirse kron iyi tercih.

@redcode 2015 ternle dahon kardeş marka sayılır. Baba oğullar zaten yanlış bilmiyorsam, b7 almaktansa d7 almak daha mantıklı, fiyatı yüksek biraz. Tern için de kron için söylediklerim geçerli kendi adıma. fiyat dahona yakınsa dahon, gerçekten düşükse tercih edilir, kaliteli.

Geri