Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@burakarg
Hayırlı olsun,
Güle güle kullanın, tekerinize taş değmesin.
Dahon Mariner D8 ödediğiniz parayı hak eden, iyi bir bisiklet, düşünmeyin bile.

• Beğen
Tepkiler: burakarg
Scudo
Bu gün saat 1 buçuk civarı esenyurtta tonguç baba caddesinde (torium avm nin arka caddesi) saadetdere yönüne giden abi buraları okuyor mu bilmiyorum ama abi gözünü seveyim yolun biraz sağından git arabalara yol ver sonuçta arabalardan hızlı değilsin. Çok keyifli sürüyordun eyvallah ta burası esenyurt arkadan değdirirler önüne kırarlar, sonra gelip burada bi ton başlık açarsın. Ben kimim dersen sana uygun mesafeyi bırakıp normal yolumda giderken arkadan gelen kamyonun selektör yapıp kornaya abanmasıyla hızla seni geçen arkadaş :)

Bu arada kask önemli takmaya özen gösterelim :)

Merhaba. Geçen hafta sonu ikinci el Dahon Mariner D8 aldım. Henüz sadece birkaç dakika binebildim ancak şöyle bir durum var: Eve geldiğimde bisikleti katladığımda bisiklet dik durmuyor. Yani tekerler birbirine paralel, fakat düz değiller; bisiklet hafif sağa eğik duruyor. Dokunsam kolaylıkla düşecekmiş gibi. Kullananlarda böyle bir durum var mı?

• Beğen
@T35
Hocam bende yeni aldım ama öyle bir durum yok..Fotoğraf çekme şansınız var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: akcakaya72
@burakarg
benim dahon mariner d8 de de katlayınca 2 teker üzerinde sürüyemiyorum, arka tekerin fren pabuçları tekerin dönmesine izin vermiyor. ön tekerin üzerine dogru yatırırsam o şekilde katlayarak yürütebiliyorum bisikleti sizdede bu şekilde mi ?

@alseecbu

Malesef ben boyle yapamiyorum suan katlayinca arka frenler sıkılır vaziyette oluyor, bi bakmam lazim neden o sekilde diye sanirim

@burakarg

Hafif sağa yatıklığı fark ediyorsunuzdur:

53A437D4-EAA5-4677-8ED6-B6E5B9B4913B.jpeg

Bu arada, bugün hafif olan lastikleri sele borusu içindeki pompayla lastikleri şişirdim. Decathlon’daki en küçük el pompası çok daha verimli şişiriyor.

@T35

Hocam gidon borusunu kırmızı noktaya kadar çıkardınız mı? Bana bir alçak gibi geldide..

Arkadaşlar bu arada arka port için çanta veya heybe olarak ne önerirsiniz? (link) bu ürünü önerenler var. Kafam karıştı benimde..

@T35

Sele borusunu daha da aşağıya indirmeyi denediniz mi? Çok garip böyle yamuk durması ya da orta mandalda mı bir ayarsızlık var bilemedim.. Benimkine de bakayım bi olmassa müsait olunca

@T35

Içiniz rahat olsun hocam d8 lerin hepsi katlandığında öyle duruyor :) örnek bu da benim 1.5 yıldır kullandıģım velosipet'ım Özbekistan'dan selamlar!

Dosyalar

• 20190531_174236.jpg
    20190531_174236.jpg
    1,4 MB · Okunma: 77
@burakarg
@nkucuk35
Kırmızı noktayı 1-1,5 parmak geçecek kadar dışarı çıkardım.

@Rıza_908

Birkaç arkadaş daha aynı şeyi söylerse ikna olacağım sanırım. :) Selamlar!

@T35

Sele borusundan bahsetmiştim hocam. İçersinde pompa olan boru yani. Onu biraz daha aşağı itmeyi deneyin. Şöyle ki açık vaziyette önce park ayağını indirip sonra sele borusunu indirin gerekirse bunu yaparken hafif kendinize doğru devirin bisikleti. Seleyi de hafif sola bakacak şekilde en alt seviyeye itin. Bunları Kendi dahonumda denedim sele borusunun tam indirilmemesinden kaynaklanıyor eğiklik

@nkucuk35

Gece gece gidon diye anlamışım...

Şimdi sele borusunu köküne kadar aşağı indirip deneyim, pek bir fark olmadı. Ama anlıyorum ki az da olsa bu yana yatış görülüyor. Çok endişe duyulacak bir şey olmadığı sonucuna varıyorum.

Yorumlar ve yardım için çok teşekkürler!

• Beğen
@amatördahoncu
Normal bir durum hepsi böyle

Arkadaşlar selamlar. 2016 vybe d7 sahibiyim. Vites geliştirmesi yapılabilir mi? Bazen yokuşta zorlanıyorum bazen düz yolda daha hızlı olmak istiyorum. Var mı böyle bir seçeceğimiz?

@Radioactive
2 teker üzerinde yürütülebiliyor diye biliyordum ?

@burakarg
ben bunu almıştım baya güzek hocam.

(link)

• Beğen
@amatördahoncu

yan tarafları heybe gibi oluyor mu?

Bir şey soracağım saçma olduğunu bende biliyorum ama merak işte
Dahon krank kolu(aynakol) yol bisikletine takılabilir mi?

Geri