Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@cagugur kullanım kılavuzunda hareketli parçaların gevşeme yapabileceği düzenli ayarlanması gerektiği yazıyor

@dsyn91 çok şık duruyor. Ne kadara aldınız acaba

Scudo
@dsyn91 hayırlı olsun, kazasız belasız bol pedallar nasib olsun.

• Beğen
Tepkiler: dsyn91
@dsyn91 ben de keşke biraz daha para biriktirip 0 alsaymisim :(, hayırlı olsun tekrardan

Vitesse d8 komple boya değişimi yapma gibi bir fikrim var. Acaba böyle bir tecrübesi olan var mı? Katlanır da hiç görmedim. Çizikler vs canımı sıkıyor. Şimdi olmasa da ilerde bir şeyler düşünüyorum. Bu kadrodaki çizikler (boyayı aşıp kadroyu zedeleyen) nasıl kapatılır. Duvara alciyla çatlak kapatmak gibi bunun bir macunu vs var mıdır?

@dsyn91 hayırlı olsun. Bende de beyazı var :)

Huawei P8 mobil cihazından gönderildi.

@Aenescan

(link)

Şu linki bir incele.

Kendi aracımın kaputundaki taş izlerini bu yolla gidermiştik.

Bisikletinin orijinal rötuş boyası varsa bu işlemi yapacak birisi hiç kadroyu boyamaya falan gerek kalmadan sorununu çözer.

Oldukça da başarılı bir uygulama. Ancak ve ancak 1 cm yakınına geldiğiniz zaman belli oluyor o bölgenin rötuşlu olduğu.

Kadroyu komple boyatmaktansa bunu tavsiye ederim. Üstelik kadrodaki etiketlerinizin yok olması cabası boyama işleminin ardından.

• Beğen
Tepkiler: Aenescan
@SerhatAtan teşekkürler. Ben hemen göz atayım.

Valla ikinci el aldığıma çok pişman oldum. Yer sıkıntısı var çalınma riski olmasın diye katlanır aldım. Yanımda taşırım vs diye aldığım bisiklete binemiyorum. Sürekli bir sıkıntısı çıkıyor ikinci el olduğundan sanırım. Para da kalmadı bisikletçiye götür baktır gibisinden. Kaldırdım duruyor :(

Bir Espresso D24 ile Dahon ailesine duhul oldum, pek de iyi yaptım.
Merhaba dostlar!

İlk sorumu da sorayım: Benim Dahon'da 20"liklerdeki katlanınca sabitleyen mıknatıslardan bulunmuyor. Maşada bu mıknatısı takma yeri de yok maalesef. Dolayısıyla iki velcro bantla idare ediyorum katlayınca. Bundan daha iyi bir fikri olan varsa pek makbule geçecek doğrusu, zira bantlar katlama süremi uzattığı gibi, pek güven de vermiyor. Daha önce cevaplanmış bir soruysa kusura bakmayın.

Arkadaşlar selam. Vybe d7 modeli ile aranıza katılmayı planlıyorum. Bu bisiklet hakkında olumsuz bir yorumunuz varmıdır? Birde tern link c7 ile arasında kaldım. Bu konuda fikir verebilirseniz sevinirim.

@akcakaya72 dahon için malzeme olarak tank gibi bisiklet diyebilirim. D8 in Ilk sahibinin kullanımına bakarak bu yorumu yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@akcakaya72
Terni bilmiyorum ama vybe d7 modelini 1 yıl kullandım. @Aenescan arkadaşımızın da dediği gibi tank gibi denebilir. Ancak her ikisi de eşit kalitede bisiklettir. Baba oğul firmalar. Dahonda gidon içe yani tekerler arasına katlanıyor. Ternde dışa katlanıyor. İçe katlanması taşıma kolaylığı açısından bana göre bir avantaj. Siz seçiminizde bu kriteri de değerlendirin.

• Beğen
Tepkiler: Aenescan
Teşekkürler arkadaşlar.. Bunlara ara sıra bakım yapmaya gerek varmıdır? Zincir yağlama vs gibi bi işimiz varmı? Bilgi verebilirseniz sevinirim

@akcakaya72 evet bakım yapmak gerekiyor. Ayrıntıları bilmiyorum ben de zincir için yağlama var. Eklem kısımları için de sıkmanız gerekebilir ayarlamak için

Geri