@GoGoRa bu değerler sabah işe gelirken, üzerimde serbest iş kıyafetleriyle, hafif terletti tabi.
Özel olarak tempo yapmadım sadece normal tempomun biraz üzerine çıktım, normalde 18 - 19 km/s ortalama ile geliyorum.
Benim kondisyonum fena sayılmaz, 5 km'yi hiç durmadan 27 - 28 dakikada koşabiliyorum.
Birde yüksek nabıza alışkın olduğum için aslında SPD pedal taksam ve tempo yapmak için spor giyinsem Dahon ile 25 km/s ortalama tutturmak kolay, aşırı bir kondisyona gerek yok, alet basınca gidiyor.
Ben MTB kullanıyorum hafta sonları 60 - 70 km tura çıkıyoruz, 600 - 700 metre irtifa kazanımı olan, hafta içi Dahon kullanıyorum, şimdi yol alacağım bir tane esas tempo o zaman.
La Pierre Audacio 500 modelini gözüme kestirdim uzun bir araştırma sürecinden sonra.
Bende sıkıntı yok, frenleri Deore yapmıştım ben ve oldukça yakın ayarlattım padleri, yamulsaydı kesin sürterdi diye düşünüyorum.
600 km'ye geldim heralde, bazen kaldırımlardan in / çık yapıyorum gözünün yaşına bakmadan, sıkıntı yok bende Vitesse D8 kullanıyorum. @mehmet.ali
Ben 79 - 80 kiloyum, yük taşımıyorum.
Ben de vites bacaklarını ve padleri XT yaptım. Aldığımda mı vardı sonradan mı oldu emin değilim muhtemelen aldığımda vardı. Bende yakın taktım malum orijinal fren kolları dandirik esneme payı yüksek. Öyle oluncada bi hayli yavaşlatıyor beni. Yarın akort için vericem bisikletçiye bakalım tekrarlayacak mı?
Arkadaşlar dahon briza d8 hakkında bilgisi olan kullanan fikir verebilecek var mı? Kafam çok karışık toplu taşıma ile işim olamayacak o yüzden 24' alıp bineyim istiyorum ama kaynak bulamadım,fikri olan var mı?
@R2_D2 Hepsiburadaya güvenmiyorum, sitedeki ürünlerin hatrı sayılır bir kısmı aslında stokta olmayan ürünler. Aktif pedala mail attım. Teşekkür ederim. @iogee
@Dağhan briza d8 i yakından görmedim ancak yine 24 jant olan ios d9 u denedim inceledim. Arkadaşım için daha bir kaç hafta önce getirttirdik ve akşamına geri göndererek iade ettik. Sebep neredeyse 26 jant mtb gibi duruyor.
Katlanirda 24 jant gerçekten çok büyük çok kaba duruyor. 20 inç jant boyu çok ideal özellikle visc d18 modelini tavsiye ederim.
Arada kalmak her zaman kötü ne katlanirin avantajini goruyorsun ne buyuk jant capinin. Bence 20 ustu katlanir amacindan sapiyor. Normal 20 inc ler bile oyle basit tasinmiyor ama kivrak ve hizlaniyor hemen. Benim hem yol hem katlanir var ama 24 alip hem tur hem sehir de gezerim gibi dusunceniz varsa teorikte olabilir ama pratikte bu agirlikta bisikletlerle olmuyor. Yapilma amacindan sapmamak lazim.
Evet arkadaşlar haklısınız galiba ,2015 d8 alacağım aksilik olmazsa,hele mango rengi olursa dahada süper olur
Birde 2015 model d8 2016 dan daha iyi gibi geliyor bana sizcede mi öyle?
@Ahmetgitar yalnız değilsin ben de katlanırla haftada en az bir kez 100 üstü km lik turlar yapıyorum. En çok kullandığım git-gel 100 km lik güzergahta ortalama hızım şimdilik 26.2 km. Hedef 27.