Scudo Sports

Dahon Kullanıcıları Kulübü

@truwa 2. vakka. Yukarda başka bir arkadaşın sorunuyla aynı. Art niyet düşünmemeye çalışıyorum, sizin aldığınız seri bu lastiklerle satılıyor demekki. Sele borusu giriş alt kısım arka fren doğru bakan bir etiket olması gerekiyor. Bakın, hangi ülke için üretilmiş. Akşam eve gidince kendi bisikletimden resim çeker gönderirim.

Scudo
@truwa 3-4 senedir bu bisiklet schwalbe road cruiser lastikle satılıyor bildiğim kadarıyla. Bendeki Vitesse D8'inki de road cruiser idi. En doğru bilgiyi Dahon Türkiyeden öğrenebilirsiniz. E-posta ile ulaşın bence.
@Ahmet.YILDIZ Bunu ilk kez görüyorum. Orta menteşeye binen yükü kadronun ön ve arka borularına dağıtmak için yapılmış olabilir. Daha önceki modellerde yoktu.105 kg ağırlığa kadar olan taşıma kapasitesini artırmış olabilirler diye düşünüyorum.

@Üye Adı 2015 D8 vardı bende de road cruiserli.

@Ahmet.YILDIZ
Az önce sizin bisikletin kırmızısını gördüm. Alttaki tel vardı onda da. Yakın olsaydım durdurup incelerdim.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Yusufclp

Gidon katlandığında dışarıda mı kalıyor ? Gidonu Sabitlemek için olabilir mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20180508_203018.jpg 20180508_203026.jpg

Bana bu teflon parçadan lazım arkadaşlar. Gidon katlama mekanizmasının parçası. Tek satılıyor mu yoksa set olarak mı satılıyor? Elinde olan ya da bulabileceğim yer ile ilgili yazsın lütfen.

Merhaba. Katlanır bisiklete uygun (veya takması sökmesi kolay cırt cırtlı gibi) bisiklet aynası tavsiyeniz var mıdır? Kask aynası kullanmıyorum

@Yusufclp

Bulursanız Dahon disbiritörü Aslı bisikletten bulursunuz bi iletişime geçin

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@beyza123

ef65d4afef731502ec149aa7541b4ac0.jpg

Böyle bişey işinizi görür tahminimce cırtı tuturmak zor olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: beyza123
@Yusufclp tel tam tersine itici kuvvet deil çekme kuvveti uyguluyor çok siki gerdirilmiş. yani yük almak gibi değil de sanki orta kilitteki titreşimden kaynaklı gevşemeleri sesleri engellemek için yapılmış gibi geldi bana.

@iogee gidon katlandıığın da o tele denk gelen bir kısım yok telde orta kadro ile birlikte komple dönüyor katlandığında.

Merhaba
Yeni.aldığım vybee d7 biskletimi katladiktan sonra arka teker dönmüyor
sankı gidon kelepçeşi fren papabucunu sıkıştırıyor .bu normal mı?

Saniye 13e dikkat.

Gidonu içeri katlıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: danslebleu
Teşekkürler
Ama bu videonun tüm aşamalarını bire bir daha onceden yaptım
Ama yinede arka fren kilitleniyor

• Beğen
Tepkiler: mgencer05
merhabalar, kısmetse dahon mariner d8 almak istiyorum. kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? artıları eksileri nelerdir?

@Ned Stark videolara önceden baktım. ben kullanıcı yorumlarını almak için yazdım forma. videolar da iyi özelliklerini ön plana çıkartıyorlar, bana inandırıcı gelmiyor açıkçası bir nevi reklammış gibi. :) eksi yönlerini de bilmek istiyorum. ilginiz için teşekkür ederim...

@nurb
Evet doğru diyorsun ben işine yarar diye paylaşmak istedim :kyfmyrn: forumda kullanan arkadaşlar illaki vardır sorularınızı yanıtlarlar rica ederim :)

Geri