Benim Vitesse D8 geldiğinde orjinal lastikleri Schwalbe Marathon ile değiştirdim, 1.000 km oldu ne lastik patladı ne düştüm.
Orjinal lastiklerin (City Cruiser ve Kenda galiba) profilde su kanalı var ama profil çok temiz olduğu için sıcak asfaltta özelilkle sabah nemli yolda 25 km/s üzerinde ani manevralarda bana pek güven vermemişti.
Ben her gün en kötü 16 km yapıyorum Dahon'la, çok keyifli katlanır.
@M.Cüneyt K. lastik basıncıda çok önemli eğer biraz daha konforlu ve güvenli olsun ama hız ve hızlanma o kadar dert değil diyorsanız 45 psi ile sürün.
Ben önde 50 psi arkada 55 psi kullanıyorum, lastik havası çok önemli yol tutuş için.
@dethagorf selenin altinda iki yaninda vida var oraların kapağı o parça. Biri sağda biri solda iki adet olacak ondan.
Arkadaşıma aldığımız vitesse d8 de o parcadan biri eksikti. İstanbul Aktif pedal o parçayı bulamadı ancak seleyi değiştirelim dediler ve yeni sele gönderdiler.
SELAM ARKADAŞLAR
15 senedir bisiklet kullanmıyorum bu aradalar katlanır bisikletlere merak sardım. sıfır vitesse d8 ile ikinci el ps 4 oyun konsolumu takaslamak üzereyim. ps4 ve üzerine 200 tl vermek üzereyim. sizce mantıklı bir takas mı?
yolunuz ve bahtınız açık olsun...
@heman_ çok iyi yapmışsın hayatınıza hareket katarak. bende konsol kullanıcısıyım ama inanın 8 ay oldu konsol açmıyorum. Hayat dışarda hele pedalla çok daha güzel.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. bisikletin bakımı yapılmadıysa ve hakkınız varsa en kısa zamanda semtinize yakın bir Dahon yetkilisine götürüp bakımını yaptırın.
Bugün ilk bakıma götüreceğim bende.
Birde tekerlekli park ayağı alırsan çok rahat edersin, tavsiye ederim. Çok büyük kolaylık.
@M.Cüneyt K. Merhaba tekerlekli park ayağını kaça aldınız bende d8 var yuva yeri hazırmı parça katlanırmı kendim takabilirmiyim aydınlatırsanız sevinirim