Scudo Sports

Dahon Eco C6 mı Dahon Vitesse D7 mi ?

ramadzo

Üye
Tepki
7
Bisiklet
Brompton
Arkadaşlar, iki model arasında kararsız kaldım.

Eco C6 1075 TL.
Vitesse D7 1400 TL

Aradaki 325 TL lik farka değer mi ? Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum ...

Scudo
Bu kadar fiyat farkı olmaması lazım, geçen yaz aldığımda 50€ fark vardı.Bu döviz kurunda 1075TL'ye ECO 6 varsa kaçırmayın derim.

Siz Tern' den memnun musunuz ?

Tern'den memnunum, 300km kadar kullandım.Eco 6'ya da baktım, Tern'e içim ısındı.Kadrosu daha hoşuma gitti, 7 vites de diğer artısı.Kalite olarak gözle görülür bir fark yok.Aksesuar olarak Tern'ler daha cazip geldi.Eco 6'nın shift grip'i hoşuma gitmedi.Kaçkar bisiklette 2sini yanyana koydum Tern'e içim ısındı.Gerçi Eco 6 kırmızı Tern siyahtı, 2'si siyah olsa bilmem hangisini tercih ederdim ama siyahı seçtim;)

Teşekkürler. C6 nın siparişini verdim, dün geldi kargodan. Dünden beri inesim gelmiyor üzerinden :) Tek eleştirebileceğim yanı magnetlerin olmayışı onun dışında kadro olarak da, vites olarak da bir eksisi yok bana göre. Bu arada siyah renk aldım :)

• Beğen
Tepkiler: batuhan candan
@ramadzo

Hayırlı olsun iyigunlerde kullanin.

• Beğen
Tepkiler: S.leblebici
bende 2gün önce dahon c6 aldım,kırmızı.yakında fotoları eklerim.

işte dahon c6 bisikletim.ben arka bagajı soktum,çamurlukların renginde çok şık bi sulukkafesi aldım birde sele altına ışık taktım fena olmadı :rolleyes: seleyide brooks B17 ile değiştiricem tamamdır.
http://www.performansbisiklet.com/images/detailed/c6bb.jpg

Hayırlı olsun. Nereden ve kaça aldınız ?

Performans bisikletten aldım,1150 tl.

Sizin c6 nında fotolarını görmek isterim

Ben 1075 e aldım. Velomaris bisikletten. Ama aldıktan sonra ertesi gün fiyatı 1250 yaptı :))

Bir de özensiz bir şekilde kargolamış, kadro çizilmişti geldiğinde. Bir daha o fiyata alamayacağım için geri göndermedim artık.

Buraya fotoğraf nasıl atılıyor bilmiyorum. Facebook kullanıyorsanız eğer ekleyebilirsiniz. (link)

Merhaba.Ramadzo Dahon c6 almayi dusunuyorum.Bu konuda bilgilendirebilir misin?Yani iyi kotu tecrube tavsiye alabilir miyim?Bu arada boy 2.00 kilo 85..acaba cok mu kucuk kalir :(

Merhaba Murat,

Ben çok memnunum. Dahon kalitesi tartışılmaz. Küçük kalacağını zannetmiyorum çünkü sele ve gidon baya yukarı kalkabiliyor. En güzeli de çarşıda gezerken ihtiyaç halinde milletin şaşkın bakışları altında katlayıp mağazalara girebilmek :)

Merhaba.Bugun performans bisiklete gidip c7 yi deneme firsatim oldu.Bisiklete bindigimde Performans bisikletten Tolga beyden fotografimi cekmesini rica ettim sagolsun kirmadi.Fotografi gorunce 20" bisillet konusunu kapatmis oldum keske boyum 170 olsa demedim degil..bakalim artik olmadi 26" lere bakacagim ..

• Beğen
Tepkiler: Onur Aydoğan
:) 24'' olan modeli de var Dahon' un. Bir de ona bakın derim.

Tern'in 2014 sezonu için ürettiği "Node" modelleri var 24" , Tern D8 geldiğine göre bu sene buda gelebilir bekleyin derim.

(link)

@Murat devrim

Arkadaşlar merhaba. Bu katlanır bisikletlerden bende almak istiyorum. Benim de boyum 1.90cm. Dahon'un özelliklerinde 1.93cm'ye kadar tavsiye ediyor. Murat arkadaşın dediği şimdi beni de korkuttu. Acaba bende nasıl durur? Birde bu bisikletlerden bulması oldukça zor. İnternetten bulduğum firmalara mail yolladım. Henüz dönen olmadı. İstanbul'da oturan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?

@Erdem B.

Hocam benim boy 1.87, normal kullaniyorum bi problem yasamadim. Tavsiye ederim. Yalniz bu bisikletlerden Turkiye de pek olmadigi icin insanlar gorunce bi acayip bakiyolar. Ama alissinlar artik ne diyim :)

Güle güle kullanın. Bende de C6 var bir yıldır. Yokuşları yorulmadan çıkmak için aynakolu küçültmek istiyorum. BMX aynakolu ile değiştiğini okumuştum. 53 dişliden 45 dişliye çevirmiş bir arkadaş. Araştırıyorum.

su an uretimi hic bir yerde gozukmuyor.Dahon Eco C6 alinir mi ? 330 € civarina yoksa beklenilmelimi yeni cikacak seri icin.Gerci bu fiyata bulurmuyuz bilemedim.

Geri