Scudo Sports

Dahon Eco 3 bisiklet çalındı.

Aykuttasdelen

Forum Demirbaşı
Tepki
347
İsim
Aykut TAŞDELEN
Bisiklet
Cube
Merhaba,

DAHON ECO 3 Siyah Renk Çamurlukları Gri Katlanır Bisiklet, Kadıköy bölgesinde apartmandan gündüz vakti çalınmıştır.

1 Kişi gözcülük yapar iken diğeri bisikleti çalmıştır.

Bilgiler ve video Görüntüsü polise verilmiştir.

Bilginize

WhatsApp Image 2020-06-12 at 13.05.27.jpegWhatsApp Image 2020-06-12 at 13.05.27 (2).jpegWhatsApp Image 2020-06-12 at 13.05.27 (1).jpegTeşekkürler.
WhatsApp Image 2020-06-12 at 13.05.26.jpeg

Scudo
Maltepe-İdealtepe'de oturuyorum. 2 Haziran'da benim benim bisikletleri de çalmaya geldiler. İnce kilitlerden birini kırmışlar, kalın Motospartan kilidin de anahtar giriş kısmını epey zorlamışlar, açamayınca da kenara atıp gitmişler. Motospartan kilit, iki katlanır bisikleti birbirine bağlıyordu. (Neyse ki alıp gidemediler)
Kamera görüntülerini aldık. Ne yazık ki benim bisikletleri çalmaya gelen kişi, paylaştığınız fotoğraftaki elemana çok benziyor. O da zayıf, esmer bir şey. Onlar da 2 kişi. Yarın, görüntülerin olduğu CD'yi polise götüreceğim ben de. Bir şey çıkar mı, göreceğiz. Bu arada cesarete bakın, bizim binaya da saat 16:45 gibi giriyorlar.

Bu dönem acayip bir artış var sanki bisiklet hırsızlığında 😔 Geçmiş olsun umarım bulunur bisikletiniz. Letgoya gözatın mutlaka, orada çalıntı bisiklet satmaya çalışan çok kişi oluyor👍

Maalesef.. İnsanların kazançlarını bir çırpıda heba ediyorlar, Bir zincir vardı fakat yetersiz geldi..

• Beğen
Tepkiler: burakksglu
Geçmiş olsun Aykut Bey. Umarım polise verdiğimiz bilgilerin ve şikayetlerimizin bir karşılığı olur.
Kalın bir kilit de olsa insan o riski alamıyor tekrar. Biz de bu olaydan sonra bisikletlerimizi evin içinde muhafaza ediyoruz maalesef

Geri