Scudo Sports

Daha iyisi yayınlanana kadar en iyi fotolar bunlar...

Abiler inanın Konya-Beyşehir rotasını araştırıyordum, bu kadar olur.
Manzara süper.. sizler yine süpersiniz.

Bu rotada rampa var mı ,düz yol mu? Tek başıma gidip gelsem kurda k.ğe yem olur muyum?

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve sadana
Scudo
Fotoğraflar gerçekten güzel olmuş, elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: sadana
İddialı bir başlık olunca dikkatimi çekti, hemen bakmaya başladım. Methiyeleri zaten almışsınız, ben ise o fotolarla Konya ilimizi bize başka boyuttan tanıttığınız için teşekkür ediyorum. Konya bildiğim kadarı ile en çok milli bisikletçi çıkaran illerimizden biri. Sizlerinde hem sanatsal hemde bedensel bir birleşimi yakaladığınızı, Mevlana ve Konya ile bisiklet genetikleri çakışması olarak yorumlayabilirim sanıyorum :)).
Gönlünüze gözünüze sağlık.

@FatihDokmeci

Konya'nın Beyşehir yolu çıkışı yani Tıp Fakültesi'nin önünden itibaren Belenbaşı'na kadar 11 Km full çıkış; Belenbaşı'ndan Altınapa Barajına Kadar 3,5 Km. iniş; Altınapa Barajından Orman Fidanlığı'na kadar 3 Km. kadar Düz yol; Fidanlıktan Hanönü Beli'ne kadar 5 Km Çıkış; Hanönü Beli'nden Sağlık-Yatağan Ayrımına Kadar Full İniş; Bundan sonrası ise; Yunuslar Köyü, Yenidoğan-Hüyük Ayrımı, Çukurağıl, Karabayat, Doğanbey Ayrımı-Üçpınar, Sarıköy, Göçü, Bayındır Ayrımı ve nihayetinde Beyşehir'e kadar olan yolun eğimi düz sayılır artık.
Konya Şehir Merkezi'nden Beyşehir Köprü'ye kadar olan toplam mesafe 95 Km.; Tıp Fakültesi Önünden ise 87 Km kadardır. Karşınıza fazlaca saldırgan köpek çıkacağını da zannetmiyorum. Daha doğrusu bize hiç denk gelmedi. Hele kurt.... hiç görmedik. Hatta ve hatta.. görmeye çalıştık da göremedik.
Her zaman dediğim gibi; Beyşehir-Konya Yolu Top 10 Listemde 1 numara olarak yerini koruyacaktır. Bilgilerinize

@AHMTB

abiciğim yarış parkurunu bile bukadan net hazırlıyamıyorlar senin gibi bir yeteneği nasılda değerlendiremiyorlar isme gerek yok sen kibi bahsettiğimi anlamışındır bilgiler için çok sağol bütün konya yolları resimlerden dahada güzeldir yedi sene o yolları koklamış bir adanalı olarak gurur yuyuyorum birde bisiklet storunun atası konya olduğu için konyalı doğulmaz konyalı olunur

@AHMTB

Ahmet hoca, senin şu top 10 listesini bi gün tersine dönderecem ya, hangi gün kısmet olacak bilmiyorum.. hadi hayırlısı.. :)

Not: Ahmet hocanın Anne darafı Beyşehire doğru olduğu için, Ahmet hocanın eli boşaldığında hemen Beyşehire doğru pedal basar... :D

• Beğen
Tepkiler: atunsay ve AHMTB
Bazı şeyleri anlatmanın en güzel yolu susup şapkayı çıkarmaktır.
40 yıllık Beyşehirliyim sizin bu fotoğraflarınızı görünce acaba ben daha önce
buraları gördüm mü? diye kendi kendime soruyorum.
Ne dİyeyim?
Deklanşörüne sağlık;Objektifini Allah(cc) kazadan beladan Korusun.
Veee tabbi ki Pedallerinize Sağlık!
Sayenizde her pazartesi gününü iple çekiyoruz.O güzel fotoğraflarınız
Artık bizde pazartesi sendromu bırakmadı.

Geri