Scudo Sports

Daha iyisi imkansız...

Scudo
Sevgili Mesut.

Super bir tur olmus, paylasiminiz icin tesekkurler.

Konya zaten yillardir bisikletci yetistirmekle unludur. Yarisci oldugum yillarda Konya'lilar hep korkulu ruyamiz olmuslardi :)

Size bu mesajla YASAKLI arkadaslarimizin da tesekurlerini iletmek istiyorum, zira onlar bu sayfalarda artik sizin gibi saygideger kisilere ulasamiyorlar.

Saglicakla kalin.

Uzun zamandır bakıyorum resimlerinize, acaba karıştırıyormuyum diye. Bir yerlerde benzeş görüntüler vardı diye. Eski explorer kayıtlarımı aradım buldum, bir sitede zorluk derecesi ve görünümler sizinkilere çok benziyormuş. Orasıda Coloradoymuş. İnanın orada gördüğüm fotolar ki profesyoneller çekmiş, sizin çektiklerinizde onlarınken aşağı kalır değil.
Yüreğinize, deklanşörünüze sağlık

@KAMİL TABAK

Bu yorumun keyfi bana akşama kadar yeter.

Ellerin dert görmesin, gönlün sıkıntı çekmesin.

Pedalın bol, rüzgarın aradan olsun.

Her dileğin gerçek, gidonun altın olsun. :)

Gönüller bir olsun, iyi dileklerin seninde karşında dursun.
sevgiyle sağlıcakla
bol pedallı deneyimlemeler

arkadaşlar gercekten harika bir tur olmuş ,mtb hakkını vermişsiniz elinize ve pedallarınıza sağlık hepinizi kutluyorum ve devamını bekliyoruz SAYGILARIMLA

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Bu ironmanlar nasıl bişey ya:)
İyi denk gelmişler:)

@42FY

Sen de bize denk gel.. kapımız ayağı pedal basan herkese açık.. :)

Hep yol, hep yol .Valla özlemişim araziyi.Söylenecek başka söze gerek yok tebrikler.Katılan herkesin ayaklarına gönlüne sağlık Paylaşım için teşekkürler.:in: :in: :in:

paylaşım için teşekkürler macera filmi gibi olmuşş :)

@Mesut Girgiç

Mesut Hocam bu öneriyi hiç yapmamış olun ;siz beni aşarsınız:)

kesinlikle haklısınız, sonuna kadar, hakediyorsunuz, 10 puanı.

@Bugsbunny

mesut bey tebrikler, her halinizle kutlanılacak çok şey yapmışınız, misyon-vizyon her şey mükemmel, fotoğraflar artistik, ekip çok iyi, sanki bir yokdan var etme iddiasında değil ama o görünümdesiniz.

Geri