Scudo Sports

Daha iyisi imkansız...

Dağa bayıra vurmak bu kadar heyecanlı olabilirdi.:)
Tabii bu gibi yerlerde güvenlik ve ''kültür'' ümüz olan KASK ın önemi bir nebze daha artıyor...
çok teşekkürler.
iyi pedallamallar...

• Beğen
Tepkiler: atunsay
Scudo
kudret hocam selamlar. o fotoğrafın sağtarafındaki geri kalan yarısındada ben warım :D artık tekrar konyadayım yani. ist. pendik yolu bunalttı artık... :D

@atunsay

ya wallaha benim bi suçum yoktu napıyım abi inan bunalmıştım artık bende sizi yanlız bırakmak istemedim ama çok canımı sıktı. zaten patlak teker üzerinde geldim ewe kadar iç lastiği felan hep yedi dışı yardı. :( neyse patlamaz lastiği icad ettim yeniden haftaya görecek herkez :D :D

• Beğen
@kudu

KUDRET HOCAM BEN DÖNDÜM KONYAYA SİZLERİDE BEKLİYORUZ ARTIK BURALARA. :)

Keşke orada olsaydım dedirten fotoğraflar. Enfes bir tur olmuş. Dağ bisikletinin hakkını vermişsiniz. Helal olsun

@mtb_by_rm

valla dostum ben de olmak istedim oralarda aranızda bu ne hocam bu ne güzellik
dağ bisikletinin yeri oraları dağlar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dağlar beni hep çekiyor ne hikmetse

@mtb_by_rm

valla hocam şeytan diyorki atla sizin o yerlere topukla
can çekiyor can hocam bildiğin gibi değil
sizi kutlarım dağlara taşlara gidin eksik etmeyin resimleri hepinizi kutlarım helal hoş olsun dostlarım

Çok güzel bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık, resimlerde bir okadar güzel. Konyada olsam kesin tura katılırdım süper bir etap :), paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
en sonunda taşınıcam konyaya :D ironlar gerçekten süper performans sizleri her zaman taktir etmişimdir ve imrenerek izlemişimdir inşallah hep böyle güzel işler devam eder süper performans

tebrikler bisiklet buralarda kullanılır geçekten süper aranızda olmadığım miçin çok üzüldüm dağ bisikleti anlamını bulmuş tekrar tebrikler

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve atunsay
slmform dostları gerçekten bütün resimler duvara hatıra diye asılacak kadar güzel ve net çıkmış gerçekten hoş manzaralar ve tabiki kafa dengi arkadaşlarla çıkılan bir gezinin tadı bambaşka olurbu gurupta gördüğüm gibi ayağınıza sağlık paylaşım için teşşekkürler

Arkadaşlar bu ne heyecenlı gezi böyle? Valla ta buradan heryecana kapıldım. Şekerim düştü. Başım dönmeye başladı. :Ahhh-1660
Mesut abi fotoğrafların çok güzel. Böyle foto çekmek zor. İmkansız değil ama bu geziyi yapmak zor. Bu geziyi okuyup heyecanlanmamak zor. İronmanlar! imkansıza yakını yapmakta üstlerinize yok.

Elinize ayağınıza yüreğinize sağlık ironmanlar

Yahu sanki tüm dünya topraklarında gezmişiniz gibi!!!

Ekip yine formunda, fotoğraflar harika. Bizim burada gittiğimiz her yer orman, yeşillik, insan arasıra kuraklık, taş toprak vs canı çekiyor bisiklette, memleketimin her köşesi bir başka işte :)

Pedallarınıza kuvvet...

tur harika-fotoğraflar harrika . iki kelimeyle özet: HELAL OLSUN.

NOT: biz istanbulda beceremedik, bari siz mtb byrm efendiye kask takmasını öğretiniz:)

syglr..

Geri