Diğer bütün ayrınmen gezileri gibi muhteşem olmuş.Bu bir.
Hani elin oğlu ayağın kızı şöyle yapmış,böyle filan gibi geyikler boşta kalıyor.Atalar ne demiş"Heryerden ıronman çıkar ama hası Konya'dan olur.
Resimler için teşekkürler.
İddialı bi başlık ama yalanda değil hani... heyecanı fotolardan hissedebildiğim kadar hissettim ama eminimki hissedilen gerçeğinin yanında çok ufak kalır.. Ayaklarınıza sağlık!
Mesut abi, şu fotoğrafları görünce "Yahu, hakkaten böyle yerler miydi gittiğim?" diye sorasım geliyor. Daha doğrusu soruyorum da. Walla, süper fotoğraflar yine. National Geographic'te yayınlanabilecek kapasitede bence. Eline sağlık. Hayır, bu tura katıldım, bu kesin ( he he ); ama yine de "Katılamadım, bu yüzden de özeniyorum." modundayım.
Teknik verileri kilometre saatimden "Reset"lemişim merak edenler için ama, teknik ve artistik puanlama olarak tüm ekipcek kocaman bi "10" puanı hakettik bence derim. Gerçi, "kırma-kangal köpekleriyle dağların hakimi olan" çoban arkadaşımızın artistik puanı biraz daha fazla olabilir düşündüm de... )
Herkese sevgiler...
Valla hiç sormayın, bizim şirkette güvenlik ayarların maşallahı var,zaten resimlerin tamamını da görmemişim.İlk 3 ünü görmüştüm...Şimdi tamamına baktım tek tek..
Ne yapmışsınız,binkere maşallah
tam kartpostallık işte adrenalin işte çoşku
dağ bisikleti ne için var dağ için tepeler için çamur için dereler için offroad yollar için keçi yolları için taşlı yollar için bu adrenalin hiç bir şeye benzemez hepinize helal olsun gitmiş kadar oldum
arkadaşlar valla kendimi kemiriyorum cok hoş ve kıskandırıcı kareler inşallah bizlerde buluruz böyle yerler ayağınıza sağlık valla gezintiyide bu arada ölümsüzleş tirmişsiniz ayağınıza sağlık işte olay budur paylaşım için teşekkürler