Scudo Sports

Dağ'n Hil

Erkut Yiğit

Forum Bağımlısı
Tepki
803
Yine plansız programsız, evde uzanırken depreşen "bisiklet üstünde olma isteği" halinin sonucudur bu tur. "Boşver ne yapacaksın sıcağın altında" diyen sol taraftaki elinde kılıçlı, kırmızı hırçın meleği dinlemeyerek; sağ taraftaki meleğe uyup vuruyorum kendimi görünürdeki veya görünmeyirdeki dağlara...

İlk dağ izin vermiyor girmeme. Diyorum yapayım bi Iron'luk, alayım sırtıma çıkayım tepeye... Sonra vazgeçiyorum, diyorum yaparız biz onu çıkınca başka bir zirveye.

Yeni yapılan Ankara Spor - Asaş stadının yanından devam ederek Yenikent dağlarına vuruyorum kendimi. Eski yerleşim yerleri, daha hiç görmediğim mağaraları bisikletle ilk kez görüyorum. Dağa çıkmaya başlıyorum. Ortalık yavaş yavaş sessizleşiyor. Aşağıdaki desibeli doruktaki kamyon sesleri, amortisör sesinden bile az çıkmaya başlıyor artık. Zirvede incir yeyip tepe inişine başlıyorum.

Ama bu tepe inişi öyle bildiğimiz patikalardan inme bir tepe inişi değil... Allahın emanetinde, kayalardan dilkenlerden geçerek, keçilerin otlaması sebebiyle kumlanmış araziden. Ama en zevklisi buymuş meğer teknik gerekliliğinin zirvede olması sebebiyle.

Yaklaşık 40 km ile tamamladığım bu gün, tatmin olma bakımından zirvede bir gündü. Çünkü zirvede geçmişti günüm. Neyse, çok konuştum... Buyrun video buradan...

Arkaplandaki şarkı: Saybia / Angel
Kullanılan Programlar: Movie Maker, Photo Story, Logo Creator, Paint vs..

http://xs219.xs.to/xs219/07361/SA551835.jpg

Scudo
video harika.
çok teşekkürler bizimle paylaştıgınız icin:)
bu arada parçayı sözlerden çıkardım:)
saybia - angel değil mi:)

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
Yaw Erk video güzel olmasına güzel de yine sana acıyasım geldi. O ne öyle ya kuru incir, su, yalnız Erk bi de yanına. Çok yavan çooook. Yahu Karadeniz'den sonra mı doyumsuz oldum ben ne? Hiç bi yeri beğenemiyorum. Çorak topraklara hiç çıkasım gelmiyor. İnşallah çabuk atlatırım bu sarhoşluğu. Size de böyle olmuştu sanırım. Uzun bir süre turlara katılmamıştınız...

• Beğen
Özgür;
Evet, Saybia. Çok sevdiğim bir şarkı. Umutsuzluğu unutturuyor her dinleyişimde.

Kevser;
Hep diyorum siz yiyicisiniz biz geziciyiz :) İncir bile yeter bize. Yalnız olmaya gelince, arada bir yalnız çıkmak beni toplu gitmekten daha çok rahatlatıyor. Huzur buluyorum. Binaları izliyorum, ders çıkarıyorum..

İsmail;
Ben de seni kutlarım kardeşim, güzel bir dereceyle dönmüşsün yarıştan...

Hepinize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Güzel başlık :)

Müzik bilgilerini vermeseydin ben soracaktım. Iyi gitti bu saatte :)

Videoya verdiğin emeğe değmiş, güzel olmuş :) 3:50'de kameranın önüne düşen taş senaryo gibi olmuş iyi denk gelmiş :)

Teşekkürler.

• Beğen
sunum çok güzel. paylaşım için teşekkürler. o kuru ve taşlı topraklarda iniş zevkli olmuştur...

Tuğberk;
Amaç paylaşmak, izleyecek eğlenceli şeyler ortaya koymak. Teşekkür ederim.

Emre;
Evet kuru bir zemindi ama kumlu olduğu için bisikleti sabit tutmak zor olabiliyordu. Bir noktaya kadar çekim yüzünden dur-kalk yaptım ama sonra düzlüğe kadar zevkli bir şekilde iniş yaptım. Teşekkür ederim yorumun için.

@Erkut Yiğit

Sana da bulaşmış virüs artık. Bundan sonra dağsız olamazsın kenyalı ironlar gibi.. Engeç haftasına kalmaz nüks eder bu hastalık. Ama çok güzel bir hastalık ..
Ciğerlere temiz hava, kaslara saf adrenalin, kalbe temiz kan, gönle ferahlık veren bir hastalık..
Hayırlı uğurlu olsun, yolun açık olsun, gönüller birlik olsun.. :)

erkut dostum slm.yine çok güzel işler çıkarıyorsun.fakat belliki bu videoları çekmek için pedal basmaktan çok treking yapmışsın:)yani anlayacağın kask kamerası şart:Dbana olduğu gibi.

eline sağlık....

Erkutcum cosmussun maþallah :)

bi dahakine yalniz degil de biriyle gitmek istersen haberim olsun ;)

Eline, emeğine, pedalına, sağlık Erkut.

Sağ taraftaki meleği dinlemeye devam...

Geri