Scudo Sports

Dağlıca'da şehit olan bütün askerlere Allah rahmet eylesin...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Dağlıca'da şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz...

Scudo
AMİN. Hepimizin başı sağolsun. ALLAH yakınlarına sabır versin.

Moralim bozuluyor,ne konuya ne haberlere bakmak istemiyorum aslında ama dayanamıyorum .. Allah belalarını versin,şehit ailelerine allah sabır versin..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yine aynı film.
"Mücedelede kararlıyız"
"Sabrımız taştı"
"Bıçak kemiğe dayandı"
"Bedelini ödeteceğiz"
"Lanetliyoruz"
Cümlelerini 4-5 güne yayacak şimdi siyasiler. 1haftaya da unuturuz nasılsa.

Bu konu ile ilgili cok sey yazarim da, foruma olan sevgi ve saygimdan oturu tek kelime etmiyorum.
Eminim benim gibi nice insan var burada.

Sayı vermiyorlar bilerek acaba neden?

Amin, mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin yaptığı fedakarlığı hiç kimse göz göre göre yapamaz, şehitten başka.

@Kuzey Ege Anladım usta, aynı durumdayım sadece içimden söylenmekle kalıyorum :(

Senin su anda devlet olarak, hic bir seyden korkmuyorum mesajini verebilmen icin, Imrali daki bebek katilini asman gerekiyor.
As serefsizi, en azindan icerideki hainler kim ortaya ciksin.
Ben devletim de yeter ki.
Bir de bordo bereliyi daga degil, o billindik sehirlere indireceksin ki, icimizdeki hainleri ayiklasin.
Ne kadar kahpelik yaparlarsa yapsinlar, bu ulke bolunmeyecek.
Cephedeki kardesim sehit olursa, gerekirse bizi cagirirlar, gitmeyen onlar gibi kahpe olsun.

Yasa falan hikaye bence. Operasyon yapıyor TSK deniyor. Haberlere bakınca operasyonu teröristler yapmış gibi geliyor. Olay sonrası 13 hedef vuruldu deniyor bu hedefler belliyse niye olaydan sonra vuruluyor. Niye her hamleye karşılık veriliyor da hamleleri TSK yapmıyor. O şerefsizleri hamle yapamaz hale getiriyor. ???

Bu Türkiyenin hali ne olacak böyle mazallah yakında bölünür gider.hele o şehitlerin anneleri !!!
Bu işe bir son vermek gerekecek !!!
AMİN

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Maalesef içimiz yandı. Hiçbir şeye sevinemez olduk.

kasımda askere gidicem bu kaos ortamında bakalım nasıl olacak ...
Çok yüz verildi bunlara bu it sürüsü sivil halka bile kurşun sıkar oldu bunlara yardım ve yataklık eden destek çıkan, oy atan kim varsa tez zamanda perişan olsun inşallah ...
18 şehit diyorlar 18 ocağa ateş düştü güle oynaya askere gönderdikleri yavrularını tabutla karşılıyorlar Allah tez zamanda sizi helak etsin

Bu forumda da siyaset yasaksa susayım ama siyaset serbestse söyleyeceğim çok şey var.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
ihtiyarların kararları yüzünden yine gençler, çocuklar ateşe atılıyor. büyüyüp artık kendi hayatına adım atacak ömrünün baharındaki gençlerin ölmesi, öldürmesi, sakat kalması, travma yaşaması. birçoğunun ardında bakıma ve sevgiye muhtaç yaşlı, çocuk aile fertleri bırakması. insanları silahlandıranların insafı olmaması. aynı hikayenin tekrar tekrar yeniden dönüp durması.

@arteezy
Cogumuzun soyleyecegi cok sey var. Siyaset yasak diye bir sey yok da, bu konular acildiginda tartismalar buyuyor ve hakaretler basliyor, seviye dusuyor ve sonunda konu kilitleniyor.
Bir forumda hakaretlerin olmasi ve konunun kilitlenmesi hos bir durum degil. Bu nedenle burada bu tip konulara pek girmemeye calisiyoruz.

Hayvanlar bile yedikleri kaba pislemiyorlar.Bu ulkede Kurt kokenli rahmetli Turgut Ozal gelinebilecek en buyuk makama geldi ve cumhurbaskanligi yapti.Anlamadigim tek sey su: ne gibi hak ve ozgurluk talebin oldu da kabul edilmedi ve daga cikip askerimize kursun sıkavilmeyi kendinde hak olarak gordun?Devlet buraya yatirim yapmiyor diyorsan eger, devlet sana yerlesme ozgurlugunu de tanimis.Baska sehirlere seni kabul etmeyen hic bir yasak yok.Bizi buralarda keyif icinde yasiyoruz zannediyorlar ama ben de 1500 lira maasla calisiyorum ve kendime ait bir evim olma ihtimali, piyangodan ve sayisaldan ikramiye cikmadikca imkansiz gibi.Ben de mi daga cikip kendi askerime kursun sikayim?
Icinde zerre Allah korkusu olan, adam oldurmez.
Allah hepinizi islah etsin ve kendi kurdugunuz tuzaklari boyunlariniza dolastirsin insallah.

Geri