Scudo Sports

dağlarda 5 günün sonuncusu ve en güzeli: kulat-taşköprü-santa harabeleri-trabzon

Scudo
Şahene ötesi bir gezi olmuş. Yanınızda olmak isterdim doğrusu. 5 Kasım -10 Kasım arası yani bayramda bir tur düşünürseniz kış kış :) ben de gelmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: delibalta
tebrikler, guzel bir gezi olmus. ben de zamanim olsa bu yaz kackarlara gitmeyi dusunuyordum 4-5 gunlugune. kismet olmadi ne yazik ki. bu yaptiginiz, bence dag bisikletciliginin en saf hali...

• Beğen
Cok guzel bir geziler serisi olmus. Kismet olursa onumuzdeki yaz 1 haftalik kampli cadirli kackar turu yapacagiz biz de arkadaslarla...

• Beğen
@halid acar

köpek yiyeceği herşeye bir ilgi gösteriyor, kesin dalmaya gelen köpeğin gözü birşey görmez ama arada kararsız kalan "ulan ısırsam ayıp olur mu?" diye düşünen köpek yiyecekle "abi kralsın" moduna geçiyor. yiyecek topkek olunca da başka var mı diye gözüne bakıyor. Meryemananın yukarı yaylalarında bir köpek vardı böyle sürekli yol kenarında takılan. Alıştırdım topkek'e her yaylaya gidişimde bir yerden çıkar gelirdi. 15 km lik bir aralıkta geziniyordu hayvan, beni görünce de km'lerce etrafımda ilerliyordu. Bir konuda anlatmış olabilirim o köpeği ama bisikletforum'da o rotadan bahsettiğim sadece bu gezinin ilk günü var.

@aykut yiğitel

@umur erdinc

@İbrahim Aslanhan

bisikletforum yavaş yavaş akıyor kaçkarlara :)
Toplanıp gidersek bi tour de karadeniz olur resmen :)

@koraycan
Sulukta hava varsa yukarı çıktıktan sonra açılırken patlıyor sanki, inerken de böyle eziliyor basınç farkından. Sızdırmaz olması lazım tabii suluğun.
Bisikleti satmak istesem bisikletforumda oldukça düşük fiyat vermem gerekecek sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: halid acar
Hüseyin ağbi dehşet dehşett ... mest oldummm

• Beğen
O kadar resmi yüklemek için emek vermişsiniz sağolun. Ben cesaret edebilir miydim böyle bir tura acaba? Ama eminim çok zevk almışsıızdır.

• Beğen
Geri