Şahene ötesi bir gezi olmuş. Yanınızda olmak isterdim doğrusu. 5 Kasım -10 Kasım arası yani bayramda bir tur düşünürseniz kış kış ben de gelmek isterim.
tebrikler, guzel bir gezi olmus. ben de zamanim olsa bu yaz kackarlara gitmeyi dusunuyordum 4-5 gunlugune. kismet olmadi ne yazik ki. bu yaptiginiz, bence dag bisikletciliginin en saf hali...
köpek yiyeceği herşeye bir ilgi gösteriyor, kesin dalmaya gelen köpeğin gözü birşey görmez ama arada kararsız kalan "ulan ısırsam ayıp olur mu?" diye düşünen köpek yiyecekle "abi kralsın" moduna geçiyor. yiyecek topkek olunca da başka var mı diye gözüne bakıyor. Meryemananın yukarı yaylalarında bir köpek vardı böyle sürekli yol kenarında takılan. Alıştırdım topkek'e her yaylaya gidişimde bir yerden çıkar gelirdi. 15 km lik bir aralıkta geziniyordu hayvan, beni görünce de km'lerce etrafımda ilerliyordu. Bir konuda anlatmış olabilirim o köpeği ama bisikletforum'da o rotadan bahsettiğim sadece bu gezinin ilk günü var.
@aykut yiğitel
@umur erdinc
@İbrahim Aslanhan
bisikletforum yavaş yavaş akıyor kaçkarlara
Toplanıp gidersek bi tour de karadeniz olur resmen
@koraycan
Sulukta hava varsa yukarı çıktıktan sonra açılırken patlıyor sanki, inerken de böyle eziliyor basınç farkından. Sızdırmaz olması lazım tabii suluğun.
Bisikleti satmak istesem bisikletforumda oldukça düşük fiyat vermem gerekecek sanırım