@Hüseyin Çelebi
offffffffffff !! İçimde sanki soğuk sular indi taştı bir şeyler oldu !!! Son rota cok güzel heleki zigana tırmanışı dehşet!!! En son Güray bilge '' blaxxis (220km)
Tarih : Temmuz 2007
Rota: Ankara - Tirebolu - Gümüşhane - Zigana geçidi 1800m rakım - Trabzon - Torul
Yapmıştı bende Göreleden Kürtün'e kadar gelebilmiştim Sayın alper hocamla dehşet bir rota arada ciğse oluyor ilerde hava normal sonra bir yağmur daha öğle öğle gidiyor fakat yol Devamlı eğimli Ters rüzgarda esiyor benim yaptığım turda nasıl nereden estiğinin farkına bile varamamıştım Güvenlik tüneli Tam bir güvensizlik veren korku tüneli gibi Gıcık .. Birde Seko diye bir tabela bulmuştum yolda
Çok eğlenceli ama full eğim full yokuş heleki Kürtün2 den sonrası felaket oluyormuş bu parkuru diğer arkadaşlara öneririm sonra Ziganada bir et yiyinn sonra ayran yada suyunu için istanbula yürüyerek gidersiniz o enerji ilen fakat Ağustos bile olsa !! yorgan şart

kazak pantalon unutmayın ÇÜNKÜ YAYLA HAVASI ADAMI

Pırtlatır bir anda yağmur ulan ne oluyor demeden güneş ..
Bazı resimler parkurla.. ilgili.
Tirebolu merkez'e gelmeden hemen iç kısımdan sapıyorsunuz tabela Çıkıyor..
(link)
bu ben

kaç tane su ve Sporcu içecegi tükettiğimi bilmiyorum

buraya kadar hep yokuştu
(link)
Buraya sapan varmı içimde bi bükle kaldı
(link)
Güvensiz tünel 2 şeritten ibaret hızlıca geçmeniz şart cünkü yol yapımı ve çalışmaları yüzünden içeriden Asfalt yüklü kamyonlar geciyor zaten yol kısıtlı içerisi de full !! duman ve asfalt kokuyor bu yüzden serkan dikkatli ol ..
Tünel acayip eğimli hızda yapamıyorsunuz

Tünelin içine bakan ben cokta karamsar değilim dimi

))
(link)
Konuyu bir az kirlettimse kusura bakmayın sevgiler serkan yaylaları görünce yüreğimden sular akıyor gidemiyorum edemiyorum elim kolum bağlı olmasa ziganalar sis dağları yapacağımda kısmet olacak zamanı merakla bekliyorum ve sevgilerimi iletiyorum