Scudo Sports

Dağcı idi, yolcu oldu!

Scudo
@Ali AKTAŞ

Düzeltme yapmam gerekti. Jant setinin modeli Shimano WH-M540 (540 tl)

@battlestar_galactica

Bu jant seti üstünde vardı.(2008 model) 2009 larda aynı kadro var ama jantlar değişti. LX donanım ve bu jantla sıfır 1.130 a almıştım.10 taksit.

Sporun faydaları saymakla bitmez.Hem ben hem de bisikletim spor yapıp biraz kilo verdik.Ben 3 kg ,bisikletim ise maşadan 800 g(Eskisi RST T7 2150g),lastiklerden 400 g, scud'lardan 200 g hafifledi.11 kg a indik Bu arada cüzdan da hafifliyor. Daha ötesi yok burda kalıyoruz.Herkese iyi dilekleri için teşekkür eder, kazasız bol pedallı günler dilerim.

Not:Bu arada Salcanocular dan kadronun tam ağırlığını bilen varsa yazmasını rica ediyorum.Ben bu bilgiye ulaşamadım.Tüm bisikleti sökmeyi de göze alamıyorum.

(link)

abi güzel olmuş bisiklet güle güle kullan. Bana 10 sene çektiren bi salcanom vardı. O külüstürden sonra salcano bisikletlerin hepsine önyargıyla bakmaya başlamıştım ama bu tarz bisikletleri görünce insanın fikri değişiveriyor. görüşünüşü çok güzel ancak park ayaklığını çıkarsan daha güzel olur bence. iyi pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
Güzel değişim olmuş.Güle güle kullanın.Bakıyorum da bisikletiniz diyet yapıyor.:D

• Beğen
Hey gidi günler dedim ve son halini eklemek istedim.Çünkü salcanoda bayağı değişim oldu ve hala yollarda koşmaya devam ediyor...

(Jant çemberlerindeki sticker ler yanıltmasın, sadece şekil...)

Maşa Manitou r7

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@sadana

Aydın abi bu yorumu görünce tekrar tekrar özür dilerim abi.Yaş olayını ve resmi görmediğim bir tarihti.Son hali çook hoş bir olmuş aydın abi.Sevgi ve saygılar...Selamlar abi..

@sadana

Ali, önce şükür kavuşturana diyeyim.Senden yeniden haber almak çok güzel . Beğeni dolu yorumun için de teşekkür ederim.Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: sadana ve Ozzgurr
Güzel seçim olmuş.Şehirde dağ lastikleriyle randıman almak zor oluyor.Bende Rubena yol lastiği taktım.Çok iyi oldu.İsabetli bir seçim olmuş...Kazasız sürüşler...

• Beğen
@Aydın Yıldırım

Ali hoş geldin gerçekten de.

Aydın usta bende kron xc4000 bisikletime 28 jant teker seti topladım. Tek eksiğim ön maşa.. Hibrit bir maşa ya da geçen gün delta bisiklette gördüğüm bir maşanın hayalini kuruyorum.. Bitince güzel olacak..

Çok güzel bir bisiklet güle güle kullan:in:

Hayırlı olsun güzel bisiklet.

• Beğen
Geri