Scudo Sports

Dağcı idi, yolcu oldu!

Scudo
yeni lastiklerle çok güzel bir bisiklet olmuş hayırlı olsun.

Kadro üçgen sanırım..Üçgen kadrolar daha sağlam diye bi söylenti var doğru mu bilen var mı ?

Salcanocular artıyor. Siz üzerindeydende resminizi isteriz.

bende yol bisikleti çıkıcak sanmıştım büüyk bir heycanla açmıştım kursağımd akaldı ya

@treks

Hayal kırıklığı yaşatmak istemezdim. Sadece ufak değişikliklerle (lastik,gidon,boyun,sele,elcik) city havasına giren bisikletimin yeni halini paylaşmak istedim.Yolu biraz mecazi anlamda kullandık:)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: başarist
Aslında şehir içi kullanım ve asfalt için iyi ama bide hafif amortisörsüz mtb için maşalardan takarsan amacına daha çok hizmet eder gibi.Kazasız günlerde kullanman dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
güzel olmuş sanırım uzun yollara çıkmayı hedefliyorsun.
Gidon boğazını açısı düşük bir model ile değiştirirsen ve gidonu riserdan düz gidona değiştirirsen çok daha atik bir bisiklet haline dönüşür.

şuan kullandığın gidon arazi inişlerinde kullanılan riser olarak adlandırılan gidon tipidir.
Şuan kullandığın boğaz city touring tarzı bir gidondur ve düz yola sadece 28" city bike tarzında kullanılır.
Anlayacağın eğer 2 si orjinal beraber geldi ise anlamsız bir karmadır.

Ercan

• Beğen
Bu bisikletin jantlarının modelini bilen varmı arkdaşlar ? çok güzelmiş

@Ali AKTAŞ

Shimano WH-R450. 300 dolar civarıymış

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
@Ercan Bayram

Ercan arkadaşımızın tavsiyesine uyarak küçük bir değişiklik daha yaptık. Sonuçta böyle bir şey ortaya çıktı.

(link)

(link)

Scud'lar genel kırmızılık durumuna çok iyi uyum sağlamış. Salcano'nun kadro görüntüsü pek sevmezdim ama bu kadro gerçekten şık, siyah ve kırmızı çok yumuşak birleşmiş. Yeni jant ve lastikler yoruma gerek bırakmıyor zaten, iyi sürüşler.

• Beğen
Geri