Walla yaptığın işi seveceksin.. Ben hem yol hem mtb kullanıyorum. Ormana dalmayı da seviyorum, asfaltta hız yapmayı da.. ! Bisikleti konu açıldığından bu yana aldın mı, bilmiyorum. Hybrit bir şey sana daha uygun...
@hkndng triban 3 ile 500 fb arasındaki en büyük fark, 3 de dropbar mevcut, 500 de ise flat bar(fb) yani düz gidon var. Vites sistemleri de farklı.
amacım hız demişsiniz, ben dropbarlı bir model öneririm, bende yeni triban 3 aldım ama sıfırnda stok problemi var bilginize
@amoush00 teşekkürler. 2.0 dişli mtb lastiğini değiştirince sürüş acayip değişti. bunun üzerine 1.0 ya da 1.10 slick lastik taksam bir o kadar daha yolda akacaktır bisiklet. zaten gayet hafif bir mtb. yol bisikletleri ile kapışırım
@ihlasbisan1990 Merhaba;
Büyük Fark olur.MTB yorar.Yol ise yormaz daha konforludur.Aslında MTB nin konforlu oldugu düsünülür evet dogru fakat Km artınca tam tersi oluyor.Ben MTB den Yol bisikletine gectigimde "essekten inip ata binme" sözüne inandım.Baya fark var.
Ama bu demek değildir ki MTB kötü.Orman engebe vs. dediginizdede Yol bisikleti kısıtlı MTB ön planda.Buna siz karar vericeksiniz.
Tek uyarım:Full Süspansiyonlardan uzak durun yeterli.
İyi Forumlar Dilerim.
Bugün odtü de klasik sürüşümü yaparken iki mtb li arkadaş ile tanıştım. Beni yakalamak için epey uğramışlar. Yavaşladığım bir ara yanıma geldiler ve ne yaparlarsa yapsınlar yakalayamadıklarını söylediler. İşte fark burada biraz.
2.1 lastik kullanıyorum tabi ormandaydım, bir ara 90km şehir yapmıştım hatta (dil dışarda)
sonra karbon 700cc yol bisikletine bindim, ilk verdiğim tepki dsg şanzımanlı araba gibiydi, kendisi gidiyordu.
Yerine gore, tekere gore, vites ve disli oranlarina gore, surucu performans ve teknigine gore hepsi her yerde +/- gider. Genel amaciniza uygun tarzda olsun yeter
Yol - MTB kapışması (suruculerin kapasitesini bilmiyoruz ki kesin emin olalim)