Scudo Sports

Dağ bisikletini şehir bisikletine çevirmek

@devilmycarlos decatlhonda var hocam internet sitesinde yoktu ama magazada vardi acelede edin fiyat uygun diye calisanlar bile bizde alicaz falan diyo

@devilmycarlos ayni lastigin 28 olcusude var scalwabe marathon

Scudo
@bagetci
Yine de diğer seçeneklere bakayım ama aklımda. yarın da müsait olduğum zaman mağazaya gidip bakayım

uploadfromtaptalk1442176505266.JPG
Michelin country rock modeli. Bike & outdoor tavsiyesi üzerine aldım memnun kaldım 1.75 genişliği var. Dişli lastikten şehir lastiğine geçince herkes aynı şeyi hissediyor ben de öyle sanki uçtuğumu hissettim [emoji1]

Yeni lastik aldığımda iç lastik almama gerek olur mu ?

Rubena Stop Thorn 700x35 al bende seninle aynı şeyi yaptım MTB yi şehir bisikleti yaptım. Lastik zırhlı olduğu için dağ taş bayır hiç birşey olmuyor. Dün 20 km yağmurda kullandım kendi hatamdan düşmek dışında en ufak kayma olmadı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: DogukanBozkurt
bendeki michelin protek kullanalı 1100 km oldu.Herhangi bir aşınma yok kuru zeminde memnunum.Parklarda vs okadar cam kırıklarından gectim bişey olmadı.Ama işte yagmurda 2kere yeri öptürdü.Fren yapmadıgım halde hızım 15km iken viraj dönerken kayıp gidiyor :D oturduğum yerde yokuş çok.Böyle giderse kışın süremeyeceğim sanırım :(

• Beğen
Merhabalar

Kron xc 300 hd 29inc kullanıyorum. aslında bu dönüşüm olayını tamamen kullanıcıya baglı oldugunu düşünüyorum. daha önce kullandıgım şehir bisikletlerinde hep bir agırlık hissi eksikligi duyuyordum. sonra MTB kullanmaya başladım bu seferde süratsizlik ve yorgunluk hissetmeye başladım. ne zamandır da dış ve iç lastik değişimi ile bu sorunu çözebilecegim aklımdaydı ve geçen gün "Cst Sensamo master Double Breaker 700*35" taktırdım. görüntü biraz ince oldu ama 2 gün ve yaklaşık 70km bir test ile istediğim performans ı aldıgımı düşünüyorum. rampa performans ı ve asfalt,beton yol vs.. performans ı çok daha iyi oldu. bazı arkadaşlar Direk şehir bisikleti alınmasını tavsiye ediyor ama bence tamamen kullanıcıya baglı .

Bende Ng650 var 2.20 lastikleri söktüm ve bizim bisikletci mehmet abiden çifti 40 liraya dış lastik aldım bisiklet kendine geldi , 1.50 tak rahatlarsın :harika:

Sizede hayırlı olsun☺ bu arada geçen gün 4-5 mm uzunluğunda diken çıkardım lastikten hiç bişi yok zırhın faydası sanırım
@bianchircx229

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Bende eskiden Sedona XC751 vardı. Rubena'nın 26x1.50 lastiğini kullanmıştım. Bir çift dış ve bir çift iç lastiği set olarak almıştım. Bisiklete taktığımda gerçekten çok farketmişti. Hatta diğer arkadaşlatım benim bisikletimin neden onlarınkinden rahat ve hızlı gittiğini soruyorlardı.

• Beğen
konu açmıyım diye yazıyorum dişsiz lastik alsam mı diyorum da bunnyhop veya merdiven çıkarken inerken böyle şeylerde bi sıkıntı yaratır mı son bir şey rubena flash 1.75 mi yoksa. (link) bu lastik mi

Bence scwalbe al 1.75 harikabir lastik

Marathon serisi

Geri