Scudo Sports

Dağ bisikletini restore etmek

kudretozbay

Forum Demirbaşı
Tepki
1.096
Arkadaşlar hepinize selamlar.Bu benim ilk mtb bisikletim ve ilk mtb restorasyonum olucak oyüzden mtb konusunda uzman olanlar yardımcı olursa sevinirim.Kadro 1994 de üretilmiş maşa ise rockshoxun mag 10 modeli.

Parça listesi:
Shimano alvio grupset 3x7
Araya çemberler
Rockshox mag 10 maşa ((link) bulmak beni sevindirdi)

Scudo
Resimleri göremedim ama ? benim pc'de mi sorun var acaba

@ozan erdem Bende şuan bir sorun gözükmüyor açıkçası sorun yaşıyan başka birisi varmı ?

Fotolar görünüyor.
Kadroyu görünce gençken alamadığım GT Zaskar Le geldi aklıma

Kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: kudretozbay
@Homer harika bir kadroymuş benim kadro çelik bu alu aklımda aynı renk lastık kullanmak var bakalım bulabılıcekmıyız
file.php

@Halilibrahim Muazzam bir kadronuz varmış sadece seçtiğiniz boya daha özel olabilirdi gibime geldi :)

O zamanlar hanım öyle istemişti renkleri yoksa bana kalsa ben de nikelaj yaptırıp farklı restore edecektim :) Zaten dağıttım artık satacağım.

180-200mm lik makineler kullanıyoruz artık bunu da koyacak yer kalmadı dağıttım ben de alan istediği gibi boyatıp toplasın.

• Beğen
Parçaları sötüm şimdi boya sökücü ile boyasını söküp yüzeyi zımpara ile temizlenicek bu işlem yaklaşık 3 gün sürebilir. Seattube deki GT işlemesini yeni farkettim gayet hoş duruyor. Kadronun boyası söküldü bu hafta içerisinde boya işlemi biter diye tahmin ediyorum.

Yeni rengi çok hoş olmuş :harika:

• Beğen
Teşekkürler lakin bu sadece ustune tasarim yapabilmek icin atılan kat yani işin yuzde 20 si diyebiliriz.

Merhaba kolay gelsin kudret . Gecen bu lastikletden idareten taktik benim pislete cok kalin ama konforluydu. Istersen sorayim bizim ustaya

received_1469866359690665.jpeg

Selam evet 26 inc bunlar dukkanda duruyodu idareten takmistik. sorayim ustaya sana donerim

• Beğen
Tamam kudret bugun aricam ustayi sana donerim

Not : Aradim ustayi. Lastiklet bi musterininmiş lastik degisiminde kalmis dukkanda. Telefonuda yokmus adamin. Halletcem dedi

Yeni bir cift lastik aliriz ona en siyahindan

Geri