Scudo Sports

Dağ bisikletine kelebek gidon taksam mı?

Arkadaşlar satori açısından bi sorun olduğunu duymadım. Sorunlu olarak tanıtılan gidon amoeba gidon onunda sorunu tutuş açıların ter oluşu(satori nin tam tersi) olması gereken açı düz yada satori de olduğu gibidir. Zaten satori kullanan da çok kişi var bence satori açısından bir sorun yok alacak kişiler için

Scudo
bunlardan kullan varmı tavsiye edermisiniz
(link)

(link)

@maboc bunlar daha çok triathlon larda kullanılan dinlendirici olarak geçen barlar çok kullanışlı olacağını sanmıyorum zaten mevcut gidonun üstğne takıyorsunuz.

@muhyt bende dinlenmek için kullanacagım zaten
düz boru bilekleri yorar mı yormaz mı

@maboc kıvrıl olan daha konforlu olabilir o zaman

XLC gidon bulabilen var mı bildiğin bitmiş bütün türkiye'de

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@sezgindurmus malesef siyahı yok hiç bir yerde hep grisi kalmış son çare gri alıp siyah elcikle kullanıcaz, yada bahara kadar beklicez gelir belki

benim aldığım zoom gidonda çok esniyor. alıyorken kesenin ağzını açmakta fayda var. satoride böyle bişey olduğunu sanmıyorum.

Bende Salcano NG 650 MTB bisiklet var. Bende kelebek gidon takmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir gidon var mı? :)

@fthugr23
zoom alma hocam :D onun dışında satori zone en bulunabilir olanı. xlc nin ürettiğide var xlc de alınabilir.

@sezgindurmus haklısınız sürekli bakıyorum ancak yok hala eğer bulabilen olursa buradan haber versinde alalım

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@muhyt aynen takipteyim bende en son xlc ile görüştüm şubat sonu mart başı gibi gelece diyorlar, haber bekliyorum kendilerinden.

@sezgindurmus

@muhyt

@sezgindurmus

Asagida linki bulunan magazada var gorunuyor. Telefon ile dogrulayip oyle almanizi tavsiye ederim. Bir arkadasim icin bu magazadan alisveris yapmistik ve sorun olmadi...

(link)

@suat akman evet bu sitede var ancak siyah bekliyoruz o yüzden bulamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@muhyt ben eski gidonlarima siyah olsa bile gidon sargisi kullaniyodum komple kapatiyodum gri alsak sorun olurmu acaba bu sefer :)

• Beğen
@spe07 problem olmaz aslında dediğiniz gibi elciklerle kullanılınca kapanıyor komple

@muhyt önceki bisikletlerimde 2 defa siyah kullandım elcik ve gidon sargısı sardım komple siyah renkte gidonun renginin siyah olması bir şeyi ifade etmedi acıkcası gidon sargısı siyah sardımı kapanıyor kendi rengi ben ıkı gıdondada öyle yapmıştım ama kimisi sarmıyor onlar için uygun olmayabilir gri rengi

• Beğen
Gidon sargısıda çözüm ama zaten yakında stoğa girecek gibime geliyor bu kadar bekledim biraz daha beklenir.

Geri