kenda kiniption 2.30 luk yol lastiği aldım ve taktım. hızlanma yolda akıcılığı muazzam. hem kalın görünüyor. hem de yolda mükemmel. Öneririm bu dişli 2.20 den sonra kenda 2.30 un yol lastiği ciddi anlamda müthiş incesi yoktu bunu aldım ne yapayım
hız istiyorsan neden mtb alırsın , mtb istiyorsan neden hız istersin mtb kullanmanın raconu varsa oda dişli lastikleridir sakallarını kesince baby faceye dönen insan yüzüne benziyor ince lastikli mtb
Benim lastikler 26x2.10 Rubena Scylla Sport (Kron XC 150)... 1.50 mi yoksa 1.75`e mi dönüştüreyim sizce ? Kimisi çirkin görüntüden bahsetmiş ama ben basınca akan teker istiyorum, Ayrıca hangi marka lastik önerirsiniz ? 23 Ağustosta MTB yarışı var Lastikleri değiştirmem lazım.. İlginiz için teşekkürler şimdiden ~
@A. Harun@daykosi İlginiz için teşekkür ederim. Bende bir anda fazla düşüş çok bariz bir çirkin görüntü yaratabilir diye tereddüte düştüm. Haklısınız 1.75`e geçsem beni kurtarır. Marka olarak ne almalıyım ? İç lastikleri de 1.75 mi alacağım yoksa mevcut 2.10 iş görür mü ?
@daykosi Bu lastiklerden elimde şu an 2 adet mevcut zaten 1.75-2.10 arasında kullanılabilir olduğuna vurgu yapıyor zannedersem etiketinde de.. Yeni farkettim.
@Batuhan Köksal gayet güzel görünüyor bana kalırsa.. 1.75 ile yol lastiklerine dönmeye karar verdim, kesmezse 1.50 oda kesmezse zaten Yol Bisikleti farz olur demektir. İlgin için teşekkürler kardeşim ~
1,75 fikrimi 1,50`ye dönderiyorsunuz maşallah birbirinden güzel bisikletler @gmfaruk Kron XC 150 benimki de... 1,50 çok sırıtmıyor gördüğüm kadarıyla, ben biraz daha sırıtıp işi bozar diye düşündüm ama resimlere bakıyorum da gayet güzel duruyorlar. İç lastikte de mi 1,50 kullanıyorsun ?