Scudo Sports

Dag bisikletine ince lastik

Feyyaz Baydar

Aktif Üye
Tepki
54
İsim
Feyyaz Baydar
Bisiklet
Focus
Merhabalar 26 jant dag bisikletine ince lastik takilir mi jant uyumlu gibi..

Scudo
Sürdüğün koşullara bağlı.Dağ bisikletine cross tekerliği takmıştım ve çok memnun kalmıştım.

Genellikle yolda suruyorun hafif ve ince bir lastik olarak ne tavsiye edersiniz ?

Takmasına takılır.Arada fark edilir bir farkta hissedersin.Ben daha önce takıp denemiştim ve memnun kalmıştım.Lastik ölçüsü olarak 26*1.50 Rubena syrnx kullandım.Ama pek tabi bir yol bisikleti değil ve olamaz.Yaptığım eşeğin semerini değiştirmekten farklı değildi.Birde görüntü meselesi var.Şu bir gerçek ki bence dağ bisikletinin altında incecik tekerlek sırıtıyor.

Goruntu onemli degil onemli olan benim rahat etmem benim suanki lastik 26×1.95

@Tayfun Sezer peki rahat oluyor mu kalin lastige nazaran

Bir de ic lastik de degistirmek gerekir mi ?

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
26*1.50 kullandığım için sorun yaşamadım.Ama daha ince kullansaydım sert girdiğim tümseklerde ve fark etmeden girdiğim çukurlarda sorun yaşama ihtimalim artardı diye düşünüyorum.İlk etapta 26*1.10 takmayı düşünmüştüm ama o kadarı da bence biraz fantazi. @yusuffeyyaz48

Ben dişli 2.15 lastikler kullanıyordum daha sonra dişsiz touring tipi 2.0 lastik kullanmaya başladım gerçekten bu küçük değişimde bile çok farkta ettiyse daha ince lastikler performans açısından çok daha büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.

MTB'ye ince lastik takilirmi ve lastik önerileri üzerine onlarca basliklar konular yorumlar var Forumda. Arama yerinden az birsey arama yaparsaniz kesin aradiginiz cevabi bulursunuz.

1.50 cok ince gelmez gibi fakat hangi marka almali

Konuyu yanlis yere acmisim kusura bakmayin affola

(link) nasıl ?

Hem ince hemde cok hafif

Geri