Scudo Sports

Dağ bisikletinden yola geçiyorum sizce hangisi?

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar 2013 yılında aldığım ng650 yi artık değiştirmenin zamanı geldi.Yol bisikletine geçeceğim.bütçe maksimum 1900.Benim düşündüğüm bir kaç model
(link)
(link)
(link)
(link)
birde bu ürünleri sadece bisikletçim de uygun fiyata buldum bu site nasıldır?

Scudo
MOSSO: Hemen hemen aynı bisiklet Carraro ile. Salcano'ları saymıyorum, çok şikayet var. Mosso kadrosu iyidir. Fiyatı da daha uygun.

Zaten mossonun linkinde de yazıyor "Probably the Best" :D mosso alın salcanodan uzak durun. Belki mosso almazsınız çünkü ben forumda yorum yazan herhangi bir kişiyim ama salcano kesinlikle almayın kadrolarından kalitesizlik resmen okunuyor.

@Bahadır Ulusoy Bende sehir bisikletinden yol bisikletine geciyorum. Triban 520 alicam. Sen düşünmüyosun sanırım bu modeli ama bazı avantajları da yok değil. Çamurluk takılabilmesi (ön,arka ) sele baglantisi yapilabilmesi(ön, arka) tur ve arazi bisikletine çevrilebilmesi ki burada 3 lü ayna kolda faydasını gösterecek. Saglam kadro omur boyu garantili bide.Bu nedenlerden triban 520 alıcam. Seçeneklerin arasında bulunan mossonun sehir bisikleti modelini kullandım. Gercekten iyi bir bisiklet oldugunu soyleyebilirim. Yol modelide iyi olabilir mossonun. Salcanoların vites sistemleri tam sürat için tasarlanmış. Kendine güveniyosan yokuşta ikinci yercihim olurdu. Nedense carraro hiç düşünmedim ama onlarda görüntü olarak çok iyiler. Donanımına göre biraz daha pahalı olduğunu düşünüyorum. Yani carraro yerine hedefim trek olurdu... Yazmadığın triban 520 yi bir aksilik olmazsa yarın alıcam.Bilmem iyimi yapıcam kötüm yapıcam. Zaman gösterecek.

yarın herşey yolunda giderse triban 500 alıyorum. onun bir üst modeli var. 2.000 tl. bütçe çıkarsa ona da bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
Ben xrs30 aldım 2.el . Benimde sebepsizce bir onyargim vardı. Gayet iyi bir bisiklet.Hafif,sağlam ve de gayet akıcı.Bence bütçenize uygun olanı tercih edin.

• Beğen
@SyndromeUser Gereksiz insan.Konuşmalara bak..

Konu sahibine de cevabım 2.el apexli xrs030 almaniz en uygunu olur.8.5 kilo agirliklari var kaldi ki ben Salcano'yu gunahim kadar sevmez iken bu bisikletin fiyatina gore en iyisi oldugunu kabulleniyorum.Claris ve sora 5 para etmez setler,sizi çok üzer..

Bu arada Trek " Kadroyu iğrenç boyuyor " ve " Bu işten anlamıyor " demişsin.

MAĞARA SOĞUKMUYDU ?

bu boyayı güzel buluyorsanız sizin göz probleminiz yapabileceğim birşey yok

tamam bayraklı felan güzelde napalım yani kırmız böyle iğrenç bir fontda trek yazısı

sadece performans için alınacak bir bisiklet

teşekkürler beyler gereksiz mesajlara cevap vermeyelim.

• Beğen
Tepkiler: Mert Akça
Ben 2 aydır carraro cr 022 kullanicisiyim aletten çok ama çok memnunum lakin 2. El olarak carraro 032 almanı tavsiye ederim çünkü sora set artı karbon masa var 2. Eli 1500 civarı

• Beğen
ya hocam göz zevkine göre değişir ama ya ben hiçbir trek i sevmiyorum bilmiyorum hoşuma gitmiyor ne fiyatı ne boyası @BicycleLover

Deniz Duman 520 ile ilgili söylenecek her şeyi söylemiş :harika: 8 aydır 2700 km nin üzerinde 520 kulanan biri olarak 1900 liraya alınacak Sora setli en iyi yol bisikleti.Tavsiye ederim bisikletimden hiç bir şikayetim yok.
Bahadır Ulusoy yazdıklarının dışında 520 yi değerlendir bence :islik:

• Beğen
@Bahadır Ulusoy
bahsettiğiniz site biraz sıkıntılı, stoktan satmıyor anladığım kadarıyla çünkü geçenlerde başlık vardı, bisiklet alan arkadaşa illallah ettirdi. Sivas'tan bisiklet kargolanmış. Aldığınız bisiklet, bütün bisikletçilerden aranıp bulup gönderiliyor, çok garip bir sistemi var(bunları başlığı takip ettiğimde çıkardığımız netice).
Salcano satış sonrası hizmetlerin kötü olduğunu sürekli okuyoruz, Mosso son zamanlarda çok ciddi atak yaptı, oldukça güzel ve kaliteli kadroları var bence diyerekten yaptığım yorumum, ben olsam mosso'yu tercih ederdim.

@BicycleLover
10 numarada çok güzelde, jantlar için şunu demek gerek, anladık yahu BANTRAGER'sin demek geldi içimden :D

• Beğen
btwin 520 öneren arkadaşlar onun üzerinde çok düşündüm ancak bulundugum ilde decathlon olmaması çok büyük bir sorun.servis yok çünkü.onun haricinde tasarımı gerçekten çok kötü.mosso en ideal seçenek sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Mert Akça
Geri