Scudo Sports

dağ bisikleti

Batuhan Mentese

Daimi Üye
Tepki
10
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar sizce orta seviye profa yakın belki bir dağ bisikleti ile 17 yasındaki bir çocuk :) kaç km yapabilir? eski cift amortisörlü celik bisikletle 70 km yapabiliyordum 1 günde. sizce ortalama dağ bisikleti ile ne kadar yol yaparım? :confused: ?

Scudo
Mesafe sizin isteğinize kalmış, daha hafif ve akıcı bir bisikeltle aldığınız keyfi katlayabilirsiniz :)

Alüminyum kadrolu, sadece önde süspansiyonu bulunan, iyi bir çekiş sistemine ve akıcı lastiklere sahip bir makineyle 150 km rahatlıkla yapabilirsin. Ama bunu bir anda yapmak ölümüne bile sebebiyet verebilecek tehlikelerle dolu; o yüzden antrenman düzeninde ve zamanla mesafeyi arttırarak adım adım ilerlemelisin. Çıkacağın ilk uzun turlarda, yanında mutlaka önceden tecrübeli biri olsun. İstanbul gibi bir şehirde yanına yol arkadaşı olabilecek bir sürü insan bulabilirsin ;)

Dağ bisikletinize en kalın kaç lastik oluyor arkadaşlar? Normal bir hardtail dağ bine
2. 60 olur mu mesela? Deneyeniniz var mı?

Dağ bisikletinize en kalın kaç lastik oluyor arkadaşlar? Normal bir hardtail dağ bine
2. 60 olur mu mesela? Deneyeniniz var mı?
Jantınıza takılabilecek lastik ölçüleri bellidir. Jant tipinize göre takılabilecek min. ve max. lastik genişlikleri belirtilmiştir (örnek tablo aşağıda)
Ayrıca kadro ve maşanızın aralıgına göre dönebileceği genişligi gözönünde bulundurmalisiniz.

1711731226356.png

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Jantınıza takılabilecek lastik ölçüleri bellidir. Jant tipinize göre takılabilecek min. ve max. lastik genişlikleri belirtilmiştir (örnek tablo aşağıda)
Ayrıca kadro ve maşanızın aralıgına göre dönebileceği genişligi gözönünde bulundurmalisiniz.

315939 dosyayı görüntüle
Sağolun ama aslında sorum janta olup olmaması değildi. Standart dag bisikleti Kadroları genelde kaç kalınlığa kadar izin veriyor onu merak ettim.

Geri