Scudo Sports

Dağ bisikleti toplama

Tepki
1
Bisiklet
Bisan
s.a elimde saglam oldugunu ve bdağ bisikleti için uygun oldugunu dusundugum bi şasem var bu sase uzerinde toplamalarak yaparak hem dagda bayrda:) hemde sehir içi kullanacam bi bisiklet toplamak istiyorum elimde kalın çantlar ve on amtsor var bunları sıfır olarak aldım kısacarı bu şaseden adam olurmu :)ve daha negibi parcalar temın etmeliyim yardımlarınızı beklıyorum..

http://f1301.hizliresim.com/15/b/hu3wd.jpg

Scudo
bence uğraşmaya değmez...Eğer amortisörününz yeni bir modelse kadronuza uymaz öncelikle...

Kadro alüminyumsa giriş için güzelbi bisiklet toplayabilirsin tabi kadro boya ister. Ama çelikse hiç uğraşma.

@321emre321
alümınyum oldugunu sanmıyorum ama şase bana gore agır degil çok rahat hareket ettirebiliyorum elimde

amortsr denedim gayet iyi uyuyor sıkıntı olacagını hiç sanmıyorum
35 tl amotisor aldım
ön arka kalın çant 60 tl ye aldım şase zaten vardı
direk toplu almaya kalksam ikinçi elin en ucuzu bile 300 350 liradan aşagı yok bu sekilde daha uygun olacagını düşündüm

bence bisikleti ulaştırabildğin noktaya kadar ulaştır. en sevilen bisiklet kendi yarattığın bisiklettir

Boyasını komple kazı fırın boyaya ver önce

ağılrlığı fazlaysa değmez başka kadro bul

selam arkadaslar sizlerin yardimina ihtiyacim var! bisiklet hakkinda bilgim baslangic ve orta seviye arasinda. bir kac hafta once kadrosu iyi durumda bir giant marka bisikleti 92 model sanirsam 20 euro gibi bir fiyata aldim.. ince ayarlarinin yapilmasi gerekiyordu ve ustunde hala shimano altus v10 serisi takim var. lastikleri ve disli takimi yeni degismis simdi ben arka aktarici on aktarici ve aynakolu degistirmek istiyorum (link)(link)
(link) on aktarici ,Acera FC-M361 48-38-28 evet bu parcalari eklemek istiyorum sorumbu parcalari alirken nelere dikkat etmeliyim ? eski aynakol altus 46-36-26

@bhawk Biraz geç olacak ama, arka aktarıcıların sgs veya gs modelleri vardır. Sgs uzun bacak, gs kısa bacaklıdır. Aktarıcı zincir uzunluğunu da ayarlar. Öncelikle bu sgs ve gs muhabbetinize dikkat etmelisin. Daha sonra maximum ve minimum kaldırabileceği diş sayısına göre ruble almalısın ya da rublene göre arka aktarıcıyı almalısın. Bununla ilgili detaylı bilgiyi forumda bulabilirsin.
Sonrasında ön aktarıcının da uyumluluğuna bakmalısın. Büyük ihtimalle uyumlu olacaktır, kafana takma. Ancak onun da diş satışına dikkat et. Aynakolda ise sorun yok, aktarıcı ya gıre belirlersin.

Geri