Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyesi

@JamesFord Eline sağlık Güzel anlatmışsın :) Bu birçok arkadaşa doğru bisiklet seçimini öğretecektir kardeşim sağol :) .

Scudo
@MadHart ne demek ya, biliyorum çünkü neler çektiğimizi, ben bile hala daha adam gibi net karar vermiş değilim, ama yüksek ihtimal dediğim gibi yapacağım, allah kısmet eder inşallah bakalım, bu arada kadro boyunun sana uygun olmasına dikkat etmeyi sakın unutma kardeşim

@alwaysace

Specialized kadroya 5 sene boya atmasina ve decals kopmasina 2 sene GAranti veriyor. Bunu bilmenizi istedim.

@JamesFord onu biliyorum sıkıntı değil . de senin dediğin Aktif pedal sitesi Türkiyenin farklı şehirlerine ücretsiz olarak kargo gönderiyor mu bisikleti ? Bu konuda bilgin var mı ?

• Beğen
Tepkiler: JamesFord
@MadHart o konuda hiçbir fikrim yok ama istanbuldasın sanırım kardeşim, mağaza bulursan hem bisikletleri görmen açısından daha iyi olur, kargoya girme elden al derim direk mağazadan, alırken görmek en sağlıklısı

@JamesFord Şuan istanbulda değilim Karabükde Üniversite okuyorum :) . Vizeler falan var istanbula bir müddet gitmeyi düşünmediğim için sordum.

@alwaysace sanırım @Murat Cömez abimiz boya ve decals kopması konusundaki garantiler hakkında duyumlar almış, doğrudur değildir bilmiyorum fakat, bunu ömür boyu kadro garantisi yokmuş gibi dile getirmiş, ya yanlışlıkla yaptı, ya da bu spesifik iki garantiyi, genel kadro garantisinin kendisiyle karıştırdığı için yaptı bilemiyorum fakat, aldığınız bisikleti kullanım tarzının dışına çıkarıp çok zorlayıp kadrosunu kırmadığınız sürece, mesela bir hardtaili "normal" olarak dağda sürerken kırarsanız specialized kadronuzun yenisini size teslim eder, fakat gidip downhill parkında 2-3 metrelik droptan salarken kırarsanız haliyle vermezler.

Dostum selam.. Yapıştır bir cube diyorum.. Cube daş gibidir , Heybetlidir :)

@MadHart anladım kardeşim, vize dediğin 2 hafta sürer sabret sık dişini, şu sıra yeni bisikleti alma zaten derslere olan konsantrasyonunu bozar, bizimde başladı bende bursadayım bu arada, daha sonra istanbula gittiğinde mağazaya git, bisikleti gör, kadrosunu yokla, gidonunu şöyle güzelce bir tut, hisset, sev, öyle al bence

@alwaysace
Tamam onu 2009 da birisi yazmis ve yazabilir ben ona degilde daha cok buna inanirim.

Specialized kendi sayfasinda söyle acikliyor....
(link)

Burayi okuyun....
speci garanti.png

Bugün dünyanin en kaliteli ve en iyi MTB üreticisi olarak kadrosuna sadece 10 garanti veriyor.

@JamesFord
Ben duydugum bir seyi hayata bili olarak vermem ve önermemde. Sadece bildigim ve markanin kendinden %100 aldigim bilgileri veririm.
Yukarida specialized ana sayfasindan garanti bilgilerini yazdim ve link verdim. Herhalde kendileri yalan konusmuyorlar.:)
NOT: Boya ve decal icin garanti 5 degil 2sene dir.

• Beğen
Tepkiler: alwaysace
@Murat Cömez doğrudur gönderdiğim linkte de aynı yazıyı gördüm. resmi sitenin almanca yazısını siz belirttikten sonra okudum. Teşekkür ederim :)

@Murat Cömez doğrudur abi, fakat şuna parmak basalım, sürekli garantisiöolup boya atan bir kadromu, 2 senelik garantiyle güvendiğin bir kadromu deseler, güvendiğimi seçerim şahsen

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@JamesFord
Bu konuda hem fikiriz, ben güdevdigim kadroyu garantisiz bile alirim. Mesela Cube garantisi bitmis bile olsa kadro sürücü hatasi olmadigi süre kadroyu degistiriyor.
Bunlar iste güvenilir markalar. Adamlar namina sanina leke gelmesin diye bir kac euronun tartismasini yapmiyor, kirildiysa veririm yenisini diyor, maksat o kisi benden kötü degilde iyi konussun diye.
Bir kadronun üretimi zaten onlara bir kac euroya mal oluyor, o miktarla iflaz edecek degil aksine dahada cok satis yapacak.

Arkadaşlar Bi bisiklet daha sorucam bunu arkadaşım sormamı istedi .

Salcano astro 26 HD bisiklet nasıldır ? Alsın mı sizce nasıldır ?

@MadHart valla kardeşim bisikleti özel olarak bilmiyorum incelemedim, fakat salcanodan uzak dur diyen tecrübeli kişi sayıso çok fazla, benim bir fikrim yok ama

(link)

http://2015.cube.eu/media_ftp/BIKE_Bilder_2015/602002/602002_zoom.jpg

http://2015.cube.eu/media_ftp/BIKE_Bilder_2015/602003/602003_zoom.jpg

Geri