Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyesi

MadHart

Üye
Tepki
20
İsim
Enes
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar dağ Bisikleri almayı Düşünüyorum . Bütçem 2 bin den fazla değil altı. uzun süre kullanacağım bu yüzden kadrosunu (link)li almayı düşünüyorum diğer parçaları sonradan da tamamlaya bilirim.2015 olması çok önemli değil 2014 de olabilir. Eğer çok büyük bi fark yoksa.

(link)

Meridanın bu kadrosu ne kadar iyi bilmiyorum.Donanım olarak kötü bu kadar para vermek mantıklı mı bilemedim . Biraz araştırdım ama bu kadro ile ilgili pek bişi söyleyen yok. Bilginiz varsa paylaşır mısınız ? Bu fiyat aralığında Başka Bisiklet tavsiy(link)erinizi de bekliyorum .

Scudo
@MadHart Kardeşim ben mayıs ayından bu yana merida big nine 300 kullanmaktayım. Son derece memnunum, ikisi arasında kadro olarak bi fark yok bilgiğim kadarı ile ancak donanım olarak farklar var. Şunu söyleyim yeni başlıyacaksan aradaki farkı inan anlaman pek mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: MadHart
@MadHart alma dostum ya. 2000 lira bütçe çok arada bir bütçe. Ne iyi ne kötü olan bisikletler bu fiyat civarında sıkışıyor. İkinci elde iyi bir şeyler bulma imkanın var. İstersen birkaç bisiklete bakıp özelden link atabilirim. Ama benim şahsi kanaatimce paranı sakla üzerine 500 lira falan ekle, öyle bak bisikletlere.

• Beğen
Tepkiler: MadHart
@caesar özelden tavsiyelerini atar mısın. Alıyorsam sıfır almak istiyorum o yüzden paraya değecek güzel bişi arıyorum.

@MadHart Fiyat olarak uygun birşeyler istiyor isen sedonaya bakmanı tavsive ederim ki ikisini de Türkiye'ye Aslı Bisiklet getiriyor ve ürünlerinin de son derece arkasında duruyorlar. Şunu söyleyeyim benim kadro baya hafif gören kişiler şaşırıyor. Çünkü 29" göze baya bi heybetli geliyor ancak hakkikatten görüntüsüne göre baya hafif. Ben kışın orman gibi kırsal yerlere pek sık gidemediğimden asvalt için ince lastik tamayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@selo06sarac sedonanın kadroları hiç hoşuma gitmedi baktım da fiyat olarak iyi gibi ama kadro sıkıntı. Ben uzun süre kullanabileceğim kadrosu güzel bişi arıyorum .

@MadHart inceleyip atacağım dostum. Muhtemelen akşam yazarım özelden. Şimdiden kolay gelsin.

@caesar Tamam Teşekkürler Akşam mesajını bekliyorum :) .

Sedona 940'ıda listene ekle güzel bisiklet (link)

@selo06sarac
dostum herkese merhabalar. Sedona markası yerli değil miydi ya ben yanlış mı biliyorum acaba?

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
sedona türk malı mı? Sanırım bu konuya daha önce parmak basmışlar :) . Aslı bisiklet Türkiye distribütörü diye biliyorum meridanın. merida da tayvan malı.

Türk malı diye geçiyor hatta türk malıda denebilir ama burada üretilmiyor. Onlarda taiwanda geliyor diye biliyorum eğer yanlışım var ise düzeltsinler. Montajı Türkiye'de yapılıyor.

@mariokaldato
Sen bilmiyorsun cumhur, sedona amerikan mali idi ögernmis oldun. Bilgisiz bilgisiz yorum yapma birdaha. Konumuz ise dag bisikleti tavsiyesi ki buraya tercübeli kisiler yazsin.:)
Temenimiz foruma hep böyle konular acilmasi. Ilk defa tavsiye konusu görüyorum.:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

• Beğen
2150 liraya komponentleri de kaliteli specialized rockhopper var, (link) dan görebilirsin, kadro kalitesi açısından specialized tan daha iyi bir üretici mevcut değil, bütçeni biraz zorlamaya değecek bir bisiklettir.

• Beğen
Burda Oldukça bilgili arkadaşların olduğunu duydum e tavsiye almadan olmaz :) . tecrübelerden yararlanmak gerek :)

@JamesFord evet o marka dan daha iyi kadro üreten yok haklısın. Ama çok tuzlu :D

@Murat Cömez
eyvallah Murat Çömez bey kardeşim : severim sizi ve çalışmalarınızı

• Beğen
Tepkiler: Selahattin saraç
2000 TL, Üst seviye bisikletlere yetmeyeceği için, Sedona'nın pro serilerine bak derim kadroları gayet güzel " pro 840 " vb. Modeller Ya da bir 500 TL daha ekle bilinen ve kendini kanıtlamış markalardan al derim. Donanımını ileride yükseltebilirsin neticede kadrolar sağlam, Specialized, Ghost, Cube, Giant gibi markalar olabilir.

@MadHart vallahi allah kısmet ederse eğer ocak ayında rochopper comp modelini almayı düşünmekteyim, rockhopper comp modelinin kadrosu normal rockhopper a göre daha kaliteli olmakla beraber, komponentleride daha iyi normal modelden, 300 lira farkla 2400 lerden satış görüyor, taksit imkanlarını gözden kaçırma

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@master06 aslında haklısın. peki bu sayılan markalar içerisinde kadro garantili olanları varmış bu garantı kapsamına giriyor mu bu fiyat aralığı ?

@JamesFord Taksit olabilir aslında önerebileceğin satış yeri var mı ?

Geri