Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Maşa olarak RockShox marka bulursanız rahat edersiniz, ayrıca gidondan kilitlemeli olursa da + özellik olur. Bisiklet olarak Rockrider 560 önerebilirim

teşekkür ederim cevabın için. rockrider'a da bakacağım. 180 boy için (iç bacak boyu 70 sanırım cok kabaca ölçütüm cetvel ile :D ) carrora daytona 730 için ne dersiniz? 27,5 jant kadro için 18.5-18.9 inç yazıyor.

Scudo
bilgi için teşekkürler. peki maşadan bağımsız marka model tavsiyeniz var mı dağ bisikletinde? dediğim gibi 10 bin bütçe.. ikinci el olarak alacağım sanırım.
Ayrıca piyasada dünya kadar Kron xc 150 var, kron markası maliyeti düşürmek için maşa ve gidon gibi parçaları mozo, zozo gibi çin üretimi markalardan kullanıyor. Carraro'nun Daytona ve Big serileri, Rockrider 580, 560, 540, kaliteli bisikletlerdir.
teşekkür ederim cevabın için. rockrider'a da bakacağım. 180 boy için (iç bacak boyu 70 sanırım cok kabaca ölçütüm cetvel ile :D ) carrora daytona 730 için ne dersiniz? 27,5 jant kadro için 18.5-18.9 inç yazıyor.
Daytona 730 uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz

hazır maşa konusu açılmışken; yaylı maşalarda geri dönüşün sonlandığı andaki küçük tıklama normal midir? bir boşluk sesi gibi değil de, üst sınıra dayanma gibi...

uzun zaman sonra bir dağ bisikleti aldığım için birçok şeyi unuttum maalesef. ne normaldir, ne anormaldir kafamda oturtmaya çalışıyorum.

(maşam suntour xce 28)

Ayrıca piyasada dünya kadar Kron xc 150 var, kron markası maliyeti düşürmek için maşa ve gidon gibi parçaları mozo, zozo gibi çin üretimi markalardan kullanıyor. Carraro'nun Daytona ve Big serileri, Rockrider 580, 560, 540, kaliteli bisikletlerdir.

Daytona 730 uygun fiyata bulursanız alabilirsiniz

uygun fiyattan kastınız nedir ikinci elde? 44 inch kadro 27,5 jant kafamı karıştırdı küçük kalır mı 180 boy için?

uygun fiyattan kastınız nedir ikinci elde? 44 inch kadro 27,5 jant kafamı karıştırdı küçük kalır mı 180 boy için?
10K dan fazla verilecek bir bisiklet değil bence, 44cm 1.80 e küçük kalabilir. 46cm sizin için daha uygun olacaktır
Benim boyum 167 cm bacak iç boyum 76 cm, Sizin bacak iç boyu ölçümünüz yanlış sanırım. Çünkü 152 cm boy 71 cm bacak iç boyuna eşit ortalamada

Yeni bir bisiklet alacağım fiyatlardan ötürü 2. el alabilirim bütçe en fazla 11k 0'lara baktım çok kazık. 2.elde gezinirken 7500 e mosso black edition buldum garantisi yok birde bir bayiilerde gezindim gözümü tutan bir bisiklet vardı carraro force 770 internet fiyatı 11 12k adamda 8500tl idi bende işkillendim boyum 179cm kadro boyunu tam hatırlamıyorum ama belki küçük olduğundan ötürü ucuzdur diye düşündüm yada 2 3 yıllık ürün olabilir mi ? sizin de önerileriniz varsa memnun olurum.

İyi günler rockrider Explore 500 almayı düşünüyorum hakkında bir bilginiz varmı internet araştırdım ancak pek türk kaynak bulamadım çoğu yabancı başka bir öneriniz varmı yoksa bu bisiklet fiyatına göre f/p mi detaylı bilgi verirseniz teşekkür ederim
boy:1.87

Merhaba ben burada yeniyimde eski bisikletim artık kullanışsız kalıyor ve yeni bir bisiklet alacağım sizce carraro force 770 mi yoksa bisan mtx 7400 mü almalıyım? Hangisi daha iyidir aradığım özellikler hidrolik fren ve iyi bir maşa sizce en iyisi nedir?

Merhabalar , ben yeni başlık açamadığım için buraya yazıyorum. Bisikletimi değiştireceğim ve bu uçsuz bucaksız denizde kararsız kaldım. 28'' ile 29'' jant arasında bisiklet arıyorum. MTB, şehir bisikleti ve gravel arasında kaldım. Aradığım kriterler ise : Çok ağır olmasın, iyi bir vites sistemine sahip olsun(deore ve XTR gibi değil altus , acera gibi biraz daha orta segmentte olursa çok uygun olur.), eğer ağır olacaksa da hakkını veren bir bisiklet olsun, tercihim shimanodan yana , fiyatı 20k yı geçmese güzel olur. Teşekkürler.

Selamlar. 15K gibi bir bütçem var ve aklımda 2. el ST530S/ST540 veya 2. el Daytona 730 var. Bence en mantıklısı aralarından Daytona 730 (12.5K) Sizce bu bütçede en mantıklı seçenek hangisi olur? Bir de bunlardan birini alırsam değiştir dediğiniz bir parça var mı?

Son düzenleme:
@MakRo Yukarıdaki arkadaşa yardımcı olabilir misin acaba?

• Beğen
Tepkiler: SneeX
  • Beğen
Tepkiler: SneeX
Merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun yakın zamanda bisiklet almayı düşünüyorum merdiven tarayabileceğim, drop atabileceğim, dağda toprakta sürebileceğim bir bisiklet öneriniz var mı? Aklımda RR race 720 ve RR AM50 All Mountain var.

Merhaba

Eşim ve kendim için bisiklet almak istiyorum.

Bütçem bisiklet başına maksimum 20k.

Sayfalara bakınca, disk fren sistemi, shimano vites sistemi önemli diye okudum.

Ancak sonra en önemli parçanın maşa olduğunu okudum.

Maşa, disk fren sistemi ve diğer bileşenler olarak bisiklet başı maks 20k bütçeye tavsiyeniz var ne olurdu?

Rockrider Explore 540 29" Jant H.Disk Fren Dağ Bisikleti Mtb. Tavsiye eder misiniz? An itibariyla fiyati 32.000 TL

Selamlar. Yıllardır vakit ayıramadığım hobbime sonunda dönüyorum. Bir tavsiye isteyecektim sizce geotech eos 26 nasıl bir bisiklet. Uzun süredir kullanmamış birini rahat ettirir mi. Arada offroad sürmek te isterim yani. Birde parasına değer mi acaba ?

Selamlar. Yıllardır vakit ayıramadığım hobbime sonunda dönüyorum. Bir tavsiye isteyecektim sizce geotech eos 26 nasıl bir bisiklet. Uzun süredir kullanmamış birini rahat ettirir mi. Arada offroad sürmek te isterim yani. Birde parasına değer mi acaba ?
İzmir'de Geotech bayisi Delta Bisiklet'e gidip birkaç Geotech modeli hakkında bilgi almak istemiştim. Adam ısrarla Geotech'leri göstermek bile istemeyip "bunlar anca karne hediyesi bisiklet olur, ben de Geotech ile bağlantılı yavaş yavaş kesiyorum" gibisinden başka markalara yonlendirdi. Çok şaşırmıştım. Bahsettiğiniz modelin fiyatını 12K olarak görüyorum internette. Farklı modeller bulma şansınız var bence.

İzmir'de Geotech bayisi Delta Bisiklet'e gidip birkaç Geotech modeli hakkında bilgi almak istemiştim. Adam ısrarla Geotech'leri göstermek bile istemeyip "bunlar anca karne hediyesi bisiklet olur, ben de Geotech ile bağlantılı yavaş yavaş kesiyorum" gibisinden başka markalara yonlendirdi. Çok şaşırmıştım. Bahsettiğiniz modelin fiyatını 12K olarak görüyorum internette. Farklı modeller bulma şansınız var bence.

Delta Bisiklet Geotech'in üreticisi. Kendi ürettiği markayla bağlantısını nasıl kesecek? "Üretimi bırakıyoruz" dese olur belki de "bağlantıyı kesmek" ilginç.

(link).
(link)

Şöyle bir seçeneğim var da. Yakın bir dostumdan alacağım. O satın aldı fakat neredeyse 3 aydır bomboş duruyor deposunda. Birkaç defa sürebilmiş. Yol bilgisayarında 73 km yapmış görünüyor. Faturası mevcut 6k ya bırakacak durum böyle olunca bende heycanlandım açıkçası

Geri