ne kadar ağır acaba ilgi alanımda@Ube bisiklet resmen benden ağır çok ağır bir bisiklet mozo maşası ne kadar iyi bilmem ama kadrosu çok hoşuma gitmesine rağmen ağırlığından nefret ettim
Bisikleti 1000 watt sisteme siz mi çevirdiniz yoksa hazır bu şekilde mi aldınız.?ben ve ilave ekipmanlar 130 kg tutuyor,sehirde kullanıyorum ama bizim ülkemizde asfaltlar yamalı bohça gibi ,az hız yaptınmı patur kütür oluyor,her tümsek ve çukurda yavaşlamak istemiyorum ,yada en azından canım çektiğinde agresif kullanabileyim istiyorum.kaldırımlardan rahatça düşebileyim istiyorum.1000 watt elektrikli motor bu 50km/saat hıza çıkıyorum.tabi kaymak asfalt bulursam ,bu yamalı asfaltlarda çekiniyorum bisikletime güvenemiyorum.bide elerki zamanda 2000 watt motora çıkacagım 60-65km yapabilen birsey olacak ,muhtemelen 50 üstü pek kullanmam ama 50 ye 7-10 sn de varan bir sestem düşünüyorum.asfalt yamalarından korkmak istemiyorum. yoksa dağ ile işim yok hani.
valla elektrikli tadını alan vazgecemez gibi birşey,en azından araba ve motosikletçi öyle diyebilirim.koyu saf bisiklet tutkunu için birşey diyemem.benim için araba yerine geçmiş bir alet ,arada 40 watt tronsmart ses bombasınıda takıyorum çifte keyif oluyorabi sen boş ver 50 60 km hızı. o motoru sök pedallamaya başla kilo ver sonra bisikletleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kırmadan
Parmak gaz kolu da vardır sizin sistemde o zaman.evet 1000 watt motor sonradan takıldı.golden motor kiti ,cevirmesi zor degil kit sekilde,ben ikinci el almıştım.monteli şekilde ama bunlar hazır bisiklet değil ,kiti alıp istediğin bisiklete monte edebilirsin. 250 watt üstü zaten hazır bisiklet olmaz ruhsat ve plaka ister çünkü. ve ayrıca çogu ülkede zaten yasaktır.
| Kron Xc 100 Lady Hd Hidrolik Disk Fren 26 Jant Profesyonel Dağ Bisikleti - 2021 XC100 MTB KADIN 21 VİTES XC LADY ALÜMİNYUM 26” H.DİSK KRON MAŞA - M. LOCKOUT SHIMANO TOURNEY RD-TY300 7S SHIMANO TOURNEY FD-TY300 3S SHIMANO 3X7 ST-EF41 H.D. SL-M315 V-FREN: AZURTEK H.DİSK: ALHONGA 160MM 24X34X42T 170MM SHIMANO TZ500 14-28T 7S KMC 7S 620MM 31.8 - ZOZO ZOZO ALLOY ZOZO ALLOY RULMANLI M.BLOK 122.5MM ZOZO DOUBLE WALL 32H 2.10 OCELOT VEALEN STEEL |
|
Alışana kadar biraz zorlanabilir İzmir gibi bir yerde. Özellikle yokuşu bol bir yerde oturuyorsanız.Merhabalar,
Eşim için Kadın dağ bisikleti bakıyorum. Maalesef çok ta fazla seçenek yok.
Benim bulduğum bu modeli sizlere danışmak istiyorum.
Birleşenleri/Parçaları nasıldır? Bisikletlerden anlamam o yüzden bilenlere sormak istedim. Alınabilir bir model midir? Vitesleri aktarması vs sorun yaşatır mı?
Kron Xc 100 Lady Hd
Kron Xc 100 Lady Hd Hidrolik Disk Fren 26 Jant Profesyonel Dağ Bisikleti - 2021
XC100 MTB KADIN 21 VİTES XC LADY ALÜMİNYUM
26”
H.DİSK
KRON MAŞA - M. LOCKOUT
SHIMANO TOURNEY RD-TY300 7S
SHIMANO TOURNEY FD-TY300 3S
SHIMANO 3X7 ST-EF41 H.D. SL-M315
V-FREN: AZURTEK
H.DİSK: ALHONGA 160MM
24X34X42T 170MM
SHIMANO TZ500 14-28T 7S
KMC 7S
620MM 31.8 - ZOZO
ZOZO ALLOY
ZOZO ALLOY
RULMANLI M.BLOK 122.5MM
ZOZO DOUBLE WALL 32H
2.10 OCELOT
VEALEN
STEEL
Ağırlık 14,6 kg Bisiklet Tipi. Dağ Bisikleti Cinsiyet Kadın Fren Tipi Hidrolik Disk Fren Jant 26 inç Kadın Tipi Kadro Evet Kadro Boyu 16 inç - 41 cm Kadro Malzemesi Alüminyum Orta Amortisör Yok Ön Amortisör Kilitli Amortisör Vites 21 Vites
Çok iyi bir sistem.evet parmak gazı +pedal destek şekilde kullanıyorum.
Bence Deore. Bir tecrübem yok, sadece kanım Shimano'ya daha çok ısınıyor.Arkadaşlar MTB bisikletimi kadro hariç diğer parçalarını değiştirecemde şuanlık Koozer XM490 göbek aldım (ön ve arka) / alexrims jant çemberleri ve teli ile schwalbe g-one speed 2.0 lastik aldım. Yakın zamanda elime ulaşır ürünler jantı örmeye başlarımsadece vites seti almak kaldı. SRAM NX Eagle 1x12 ile Deore'nin 12 vitesli seti arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Bana yardım edebilecek bir bilen varsa sevinirim az sonra daytona içinde haber bekliyorum st540 verip tekrar onu mu alayım yoksa daytona 930 muBoy 1.74 kilo 130 29 jant olmaz diolar sizin tavsiyenize göre ya tkrr st540 yada daytona 930 alacağım
Daytona almalısın takibi, hem kadrosu hem vites seti daha iyiBana yardım edebilecek bir bilen varsa sevinirim az sonra daytona içinde haber bekliyorum st540 verip tekrar onu mu alayım yoksa daytona 930 mu
Siz sözleyince bende biraz baktımda Nx gerçekten vasatmış@Kerem AKSOY geçenlerde nx ile ilgili incekeme okumuştum deore un daha iyi olduğu yazıyordu