krypton99
Üye
- Tepki
- 3
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Çankaya-Dikmen@krypton99
Ankara'nın neresindesin?
Çankaya-Dikmen@krypton99
Ankara'nın neresindesin?
M19 çelik kadro , bianchi aleminyum kadro. İkisinde de benzer group setler var. Daha hafif olduğu için bianchi derim. Yok haberimiz olmadan peogeut daha hafif bir çelik kadro üretmeyi başardıysa onu bilmem.Merhabalar, ikinci el bisiklet almayı düşünüyorum. Peugeot m19 mu yoksa Bianchi touring 413 mü? İkisi de 1000 lira. Pek bir bilgim yok. Bunların dışında ne onrebilirsiniz ya da bu ikisinden hangisini almalıyım ? Teşekkürler şimdiden![]()
@By_free
Merhaba, Daytona 930 ve 730 modellerinin maşası berbat. Almayı düşünüyorsanız maşa değiştirmeyi hesaba katmanız daha iyi olur. 3005gr ağırlığı olan ve çalışmayan, zoom marka bir maşa ile geliyor. Onun dışında güzel bir bisiklet.
Daytona serisinde 11-36 ruble ve 22-30-40 aynakol var. Giant hakkında pek bir bilgim yok. Yeni talon serilerinin kadro açıları, dik oturma pozisyonu ve konfor odaklı.
Yeni üye olduğum için bağlantı paylaşamıyorum maalesef paylaşabilseydim bulmuş olduğum modeli gösterecektim ama olmadı maalesef
Yeni bir model değil sanırım

Evet sanırım haklısınız birde bikestore de bulunan giant talon 2 acera 15 inç olan bisiklete bakıp uorum yapabilirmisiniz malum link paylaşamıyorum kusura bakmayın şimdiden teşekkür ederim@By_free
Daytona 930 bence mantıklı bir model, m6000 grup setle gelmesi avantaj. Dediğiniz gibi diğer alternatiflerin fiyatı yüksek ve birçoğu eski seri. Maşayı değiştirmeye bilirsiniz, tercih sizin. Hoşunuza gitmezse iş görecek Sr Suntour maşalardan 350-600tl maliyetlerle değişim yapılabilir.Mesela maşasını değiştirdiğimiz @Ardag77 nin daytona 730 modeli:
261596 dosyayı görüntüle
Bende snoop 4.0 var. Eksikleri Vites kolları berbat aynı vites kolu bu arada snoop 3.4'te de var.Corelli Snoop 3.4 V 29 Jant almayı planlıyorum ortalama bütçem 1500TL, üstüne çıkabileceğimi pek sanmıyorum. Bazen uzun bazen engebeli bazen kısa yol yapacağım. Sizce alınır mı, müşteri memnuniyeti nasıl?