Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Tavsiyesi olan varsa söyler tavsiyesini alacak kişinin kafasında bir model belirir.Hemen konu başka yerlere gidiyor.Adamın size kanıtlaması mi gerekiyor parasını varsa tavsiyen söylersin,saçma saçma şeyler yazıp ortamın neşesini kaçırmanın manası yok.Bazı boş boğazlar var forumda herşeye atlayıp abuk subuk yorum yazıp milletin canını sıkan bu gibi kişiler inş yok olur gider forumdan...

Scudo
@EmreTzn090909 Hocam Canyon'un DH modelleri indirimde.Bence indirimi kaçırmayın ama Canyon gümrükte sıkıntı çıkarıyormuş öyle diyorlar.

image.png Modellerin ekran görüntüsünü aldım.image.png

Babamın bir lafı vardır, 18 yaşında Porsche sürüyorsan 50 yaşında ne süreceksin diye. Konu oraya gidiyor. Ne alacağını bilmeyen birine Canyon tavsiye etmek de o hesap olmuş...

@uguryilmaz144 18 de porsche 30 da bmw 50 dede renç rovır süreceksin :) , şu ana kadar 50 yaşında bir porshe'ci hiç gözüme çarpmadı.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@EmreTzn090909
Bak ben sana anlatayim nedenini.
22 mayis 2016 da üye olmussun ve 12 hazirandan beri hep bisiklet konusu acmissin ama hic bir sonuca varamamissin. Bugünde tekrar bu konuyu acinca haliyle seni trolcü sanan arkadaslar olmus.
Bu kadar bisiklet konusundan sonra aksi tepkiler almanda dogru ve bir kac cevabinada bakarsan büyüklerinde kizmasi normal.

Devamli yeni konu acacagina bir konu altindan bu sorularini devam ettire bilirdin.
Konularini asagida siraladim, bir de kendin tekrar bak ve milletin neden tepki verdigini anlamaya calis. Konulara bakilirsa sen bu gidisle bisiklet alamasin gibime geliyor bana.

12 Haziran 2016 Bunlar alınır mı?
16 Haziran 2016 2. el bisiklet
20 Haziran 2016 Parke taşı
22 Haziran 2016 Yurtdışından bisiklet getirmek
4 Temmuz 2016 Scott ve canyon

Ve bugün bu konuyu acmissin 5000 liraya kadar dağ bisikleti önerisi

Yanlis anlama ben sadece sordugun soruya cevap vermek istedim. Ilk ve so yorumum bu konuda.

5 bin kaada 5 tane salkano ng 450 alip birine kendin, kalanlarida durumu olmayan fakir ogrencilere hediye edebilir boylelikle bol bol hayir dualari alip forumdada daha saygin bir gorunum elde edebilirsin abisi. 5bin tl cok para ve 5 bin tl lik bisiklette seni mutlu etmez vazgec

Valla o bütçeye dağ bisikleti kesinlikle bunu öneririm şehirde fazla kullanmicaksan

DOPDOLU SCOTT VOLTAGE FR 30
İlan No: 261940452
(link)

Donanım yükseltirsen buda olur

Scott Voltage Fr 30 Freeride
İlan No: 320500908
(link)

Ön amasörlü dediginin farkindayim ancak başligi görünce aklima bu geldi bi aralar çıldırıyodum bunun için para biriktirmeye baslamistim

@mariokaldato Abimizin dediği gibi "5 bin tl cok para ve 5 bin tl lik bisiklette seni mutlu etmez vazgec" sözüne katılıyorum. Halen daha bir bisiklet almak istiyorsan benim bir konum vardı ona bakabilirsin.Konumda tavsiye için seçtiğim bisikletler 30 vites,alüminyum,kaliteli ve daha bir sürü özellikleri barındıran bisikletler.

Genc arkadasim al sana alma diyen yok. Yazdiklarin tecrubesizsin gibi gosteriyor ve bos yere para harcamaman icin butun bunlar. Alacaksin ama ne kadar fayda saglayacaksin. Zarar etme daha rantabl harca diye ugrasiyoruz yoksa filtrelersin istegine gore bisikletleri suna kanim kaynadi der gider alirsin hatta al bizi de utandir gule gule kullan

• Beğen
İşin zor senin

• Beğen
@T.R.E.K siz gencler gercekten ne istediginizi bilmiyorsunuz bide ustune buyuklerinize gider yapiyorsunuz . Size nasa bisiklet uretse yine boş isler pesindesiniz

• Beğen
Tepkiler: SOZUAK
@T.R.E.K
Senin yasin 15 degilimiydi, baban öyle demisti. Büyüklerinle laf yarisina girmenden dolayi sana kizacakti, ne oldu kizmadimi? Yoksa gercekten 2 üyeliginiz varda bana davayi cakmasin diyemi öyle söyledi.
@Fark11 buyur oglunun ne yazdiklarina bak.

@mariokaldato
Cumhur @Fark11 ve @T.R.E.K niki ayni kisiler, Bisikletlerine ve trekin baska konularindaki yazilarina bakarsan anlarsin durumu.

Yönetime bildirdim ama önemseyen olmadi. Demekki 2 üyelik acmak forumda serbest.

Bu konuda son yaptigim yorumu incele.

yaylı ve havalı maşa farkları

Bu konu gaziantepli yol arkadasim gibi bos. Yormayin kendinizi vatandasin biri bisiklet alacak dogru karar versin bosa para dokmesin diye ugrasiyoruz verilen cevaba bak. Ferrari alip koyde kullanmak gibi birsey. Profesyonel sporcularin tercih etmesi gereken sinifta coluk cocuk bisiklet ariyor. Bu nasil birsey ezikler gibi toplumda kendini kabul ettirmenin yolu kendini saydiramiyorsan sahip oldugun esyalarla konusursun. Yani o tip bisikleti alip %10-20 kapasitesini kullandiktan sonra olu yatirim.

Tabi bu koy Almanya koyleri degil onu da belirteyim

T.R.E.K benim oğlum. Murat Çömeze özelden yazdım yaşı 15. 15 e girmedi daha. Yaşına göre mazur görülebilir. Uyarıma rağmen bir daha yazmış. Bisikletten anlıyor ve büyük Adam gibi ahkam kesmiş. Yaşına veriyor
Ve babası olarak gerekli uyarıları yapıyorum. Yönetim ip tespit edebiliyorsa ki ettiğine dair bir uyarı hatırlıyorum. Benim ip Giresun'dan oğlumunkinin Sivas'tan ip aldığını göreceklerdir. Yaşı 15 olmayan 30-40-43 olanlardan oğlum adına özür diliyorum. Yaşlarına uygun olgunlukta konuya yaklaşmalarını rica ediyorum. Genelde forum üyeleri yaşının olgunluğunda hareket ediyor. Nezaket kurallarına dikkat ederek özelden ve burdan verdiğim cevaplarımı lütfen dikkate alın.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH ve SOZUAK
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ins guzel dostluklar ediniriz

(link)

Bu bisikleri almayi dusunuyorum
Fiyati indirime girmis 1.100 tl gorusleriniz nelerdir

@Talha99 eğer v fren istersen 2015 cube aim önerebilirim. Fiyat 1390 demişlerdi sorduğumda ama indirim yaparlar bence. İleri Bisiklet Kızıltoprak şubesinde. Bisiklet oldukça hafif. Ben onu alacaktım sonra vazgeçtim biraz daha uygun olan sedona 710 aldım. Son 1 tane kalmıştı belki bitmiş de olabilir.

Geri