Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Konu açamadığımdan buradan soruyorum yeni bisiklet alıcam karar veremedim ne almam gerektiğine. Arada şehir turlarına veya belki dağ turlarina falan katilmak istiyorum ama uzun yol da yapıcam sizce aşağıdaki nasıl. (link)

Scudo
Konu açamadıgim icin bende buraya yazıyorum. Şimdiden kusuruma bakmayın.
Herkese selam
İki bisiklet arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?
Merida crossway 300

Cube nature allroad

Şimdiden tesekkurler

@Jant
Kardeşim, bende senle aynı durumdayım, bende o fiyatlarda bişey bakıyorum salcano ya da baktım satış sonrası için problem oluyo diye vazgeçtim, şu an aklımda carraro c-rp 710 donanımları güzel fiyatına göre, normal de piyasa fiyatı 1650 falan, ben 1380 e buldum hepsiburada da adamları aradım konustum 2 gün sonra zam yapmışlar 1600 e, aradım ineriz dedi o fiyata bi bak istersen

@micodinho arastirmaya devam ediyorum ikinci el de bakıyorum ama bulamadim maalesef uygun bisikleti. Dediğin modele bi bakayım.:)

Dostum bir öneride ben vereyim. Mosso yu bir incele istersen tavsiye ederim. Black Edition 2015 modelini kullanıyorum.

@AhmetArslan
Mossolara donanım zayıf ya [emoji19]

Daha almadıysan benim sedona borla 820 var çok saglam bisiklet ilanda bakanilirsin

Merhaba carraro crp 700 ve Sedona 740 arasında kaldım hangisini önerirsiniz genelde şehir içi ve dağ yollarında gezmek için kullanacağım.

Arkadaşlar forumda yeniyim. Bisiklet almayı düşünüyorum. Önceliğim 0 bisiklet. Temiz ve yeni olmak şartıyla 2. Elde alabilirim. Bursa elden. Tavsiyelerinizi bekliyorum. İlk bisikletim olacak. Limitim 1500₺.
Tercihim öncelikle dağ bisikleti.

Cube aim disc 29 hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.

Boy 175
Kilo 77

@ozic Fiyat olarak birbirine yakın ürünler arasında özellikleri bir kaç tık yüksek olanı tercih edebilirsiniz. Tabi ki bazı firmaların marka fiyatlarını da hesaba katarak.

erdoğanlar da scott metriks 40 var bence 1500 liraya alınabilecek en iyisi....

Bu bisiklet nasıl, Bu fiyata değer mi ? 1750₺

Scott 2016 Aspect 960 29" Bisiklet,

Veya bu fiyatlara alınabilecek başka tavsiyeniz var mı

Dosyalar

• image.png
    image.png
    41,3 KB · Okunma: 21
  • image.png
    image.png
    27,5 KB · Okunma: 20
  • image.png
    image.png
    22,6 KB · Okunma: 18
fiyat 1650₺
Cube aim disc 29

KADRO : Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand ready
RENK : white´n´red´n´blue
ÖLÇÜLER : 17"
FORK : SR Suntour XCT Disc 29", 100mm
HEADSET : CUBE No. 10 semi-integrated
STEM : Level 9, 31.8mm
GIDON : Level 9 Riser Bar, 660mm
ARKA VITES : Shimano Altus RD-M280, 8-Speed
ÖN VITES : Shimano Altus FD-M313-M6, Downswing, 31,8mm
DEGISTIRICI : Shimano Altus SL-M310, Rapidfire-Plus
FREN SISTEMI : Tektro HD-M290, Hydr. Disc Brake (160/160)
AYNAKOL : Shimano Tourney FC-TX801, 42x32x22T, 170mm
ORTA YATAK : Shimano CS-HG200, 12-32
ZINCIR : KMC Z7
JANTLAR : CUBE SX, Disc
ÖN GÖBEK : CUBE K68R
ARKA GÖBEK : CUBE K68F
LASTIKLER : Schwalbe Smart Sam Active, 2.1"
PEDALLAR : CUBE PP MTB
SELE : Level 9 Post, 27,2mm
SELE BORUSU : RFR Varioclose 31,8mm
AGIRLIK : 14,2 kg

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    80,5 KB · Okunma: 14
Fiyatlar çok uçuk ayrıca araştırıp öğrendikçe almakta zorlanıyorum.Sanırım ikinci el alacağım. :)

Salcano almayı düşünüp kalitesizliğinden endişe edip almayan arkadaşlara öneri olarak şunları yazayım.
Salcano Assos 50 almıştım yaklaşık 1 buçuk yıl önce. 2. ayda keyfi olarak specialized bir kadroya aktardım donanımları. Zaten bisikletin üzerinde gelen donanım slx, crossride jant, rockshox maşa gibi hatrı sayılır donanımlar olduğu için hiç bir sorun yaşamadım. Salcano kadrolarda açı gerçekten kötü. Ama benim 2200 tl ye alıp, salcanonun kadrosunun üzerinede 100 TL koyup aldığım specialized kadro ile 2300 TL te mâl olan bisikletimi direkt olarak specialized olarak alsaydım vereceğim parayı siz düşünün.
Edit: Birde şunu söylemeyi unutmuşum. Donanımı Salcano kadrodan diğer kadroya aktardıktan sonra ciddi şekilde fark etti. Salcano kadroyu kullanırken vites geçişleri nedendir bilmiyorum çok sertti ve ayarları kaçıyordu. Daha sonra bu problemi hiç yaşamadım.
image.jpg

merhabalar.ben 1000-1400 tl arası kadrosu aşağıdaki resimlerdeki gibi olan hd frenli vites sistemi deore ve üstü 100mm amortisörlü xc mtb arıyorum 75539_10153484458172933_1527727177608559595_n.jpg önerileriniz nelerdir?

Dosyalar

• xc.jpg
    xc.jpg
    72,2 KB · Okunma: 30
meridanın fiyatı uygun istedğim fiyat aralığında sahibinin satıp satmayacağı kesin değil diğer fotoda örnek zaten kadro şekli olarak yani karbon olacak değil aluminyum olacak ve 2.el tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri