Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

x3 ile Acera, Shimano - Sram karşılaştırılırsa birbirine denk düşüyor. Yapılan bi ankette de bisikletçilerin (ort. 850 kişi) %52'si Sram'i tercih etmiş. V-fren de dağda, yağmurda sürmeyeceksen işini görür.

Scudo
Astro 240 srvde x4 var ozaman salcano p/f olarak daha iyi değil mi ?

Arkadaşlar ;
-721
-711
-matts 20
-astro 240 srv
Şuanda aklımda olan bisikletler bunlardan hangisi f/p olarak iyi ?

şimdi fiyatlar birbirinin muadili değil, salcano 750 lira , sedona 721 ise bin liranın üstünde. 721 711 ve merida arasında tercih yapacak olsam, sram donanımdan dolayı 721 i tercih ederdim. Ha o kadara gerek yok dersen salcano da fiyatına göre iyi bir bisiklet. Bin liradan fazla vericeksek sedona 721 bin liranın altında vericeksen salcano tavsiye ederim.

@Y.YILDIRIM

Ben Whistle Miwok 1161D kullanıyorum şu anda sıfırı 1300 lira civarı fakat zor bulunuyor. 2. El olarakta bakabilirsin. Kesinlikte tavsiye ederim.

@Alper Gencan

Aslında tam bin lira bütçem var.Çok profesyonel olarak kullanmayacağım.Bu sebeple bütün bsiikletlerin bana yeteceğini düşünüoyrum benim listemdeki.Alırken f/p olarak bakıyorum.Mesala 721 de sram x3 var astro da x4 .O zamanda f/p olarak astronun daha iyi olduğu fikri geliyor aklıma.
Bu bisikletleride sanırım bin lira altına düşürürüm indirimle.
Astro alıp daha sonra kalan parayla upgrade edebilirim.Sedona alırsam bu şekliyle uzun bir süre kalacak

Merhaba arkadaşlar mtb dağ bisikleti alacagim 1100 tl ye kadar onerebileceginiz bisiklet var mi varsa modelini ogrenebilir miyim cok tesekkur ederim

Sizin bütçeniz civarında alınabilecek en iyi bisiklet budur. Pazarlıkla fiyata aşağılara çekebilirsiniz.(link)

Salcano insomnia40 modelini hala bulabilirsiniz 2014modelinden azda olsa üsttün,ben 900tlye aldım gayette memnunum tavsiye ederim :in:

Peki Emre bey salcanonun sitesinde bir de astro hd modeli var o nasildir acaba. Astro butceme daha cok uyacaktir çünkü bisikleti her hafta 1 gun camurlu cakilli yollarda surecegim geneli duz yolda gececk ona gore karsilastirirsaniz sevinirim

İkinci el düşünürseniz benim bisikletimi de alabilirsiniz. İlgilenecekseniz özelden iletişime geçebiliriz.

@Deniz İLİKÇİ

astro hd nin vites sistemi ve maşası daha alt modeldir. Insomnia aradaki farkı hakediyor.
Kullanım alanınız o kadarsa size o zaman mtb gerekmez
(link)
(link)
bu modellerde işinizi görebilir.

kardeşim bence salcano falan alma.Neden dersen
Bana göre salcano kadrodan taviz verip komponentleri kaliteli kullanıyor
Bir bisikletteki en önemli parça kadrodur
Bir bisikletçi kaliteli kadrolu güzel bir bisiklet alır ve zamanla komponentleri yenileyerek daha güzel kaliteli bir bisiklet yapar
Ben sana kesinlikle türk malı önermiyorum.Zaten onlarda çin de yadan taiwan da yaptırtıp getiriyor

Tavsiyem
Gidip alman malı olan GHOST a bakman
Bende bir ghost kullanıcısıyım.Ve aldığımdan beri bir kere yolda bırakmadı.
Ayrıca istanbuldan aldım ve aldığım yerdeki çalışanlar beni çok sever
Selamımı söylersen güzel bir indirim alırsın işte tavsiyem

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Anonim

Arkadaş 1100 TL bütçe söylemiş. Bu bütçe ile Salcano'da Altus 2014- 27 vites alabilirken (RockShox maşa, XCR aynakol, tahmini 13,5 Kg) Ghostta 21 Vites (15 Kilo, XCT Maşa, Seri dışı shimano parçalar, tahmini vidali ruble) bisiklet alabilir bu durum diğer yabancı firmalar içinde geçerli hatta bazılarında bu fiyata bisiklet bile yok. Ayrıca arkadaş zaten bisikleti çok fazla zorlamayacağını da belirtmiş yani kadronun üst seviye sağlam olmasının ne faydası olacak?

Not: Bunları tartışma ortamı oluşturmak adına değil F/P olarak benim mantığıma uygun olanı yazdım. Arkadaş ister sizin önerdiğinizi (kadro sağlamlığı) ya da diğer arkadaşlar ve benim önerdiğim İnsomnia 26 (parça yüksekliği) bisikleti alır.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Valla ben kendisine bırakıyorum seçimi
İnşallah mutlu olacağın güzel bir bisiklet alırsın diyorum ve yorumlarınıza saygı duyup çekiliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Anonim

Ortada öyle durum var evet ama kadrodan kısmak demek yanlış olur bence. Daha basit bir kadro var diyelim yani basit olması dayanıksız olacağı anlamına gelmez. Ghost kadroda daha fazla uğraşılmıştır. Ama ben bisiklete yeni başlayan biri için markaya para vermesini önermem. Önemli olan dengeli bir bisiklettir yani salcano . Ghosttan bisiklet almak için 2 bin lira civarına çıkmak gerekir bence. Birde ghost ta her bisiklet gibi uzakdoğuda üretiliyor diye biliyorum. Bisiklet sanayisinin kalbi taiwandır. Taiwan çin malı diye bir ürünün kalitesi ölçülemez.

Her yorum için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla bisikleti de fazla zorlamayacağımdan Astro 29 bana yeterli olcaktır abilerim zaten masa haricinde diğer parçaları para vererek gelistirebilirim. Maşa da Umarım sorun çıkarmaz. Son 2 sorum olucak size abilerim 1- Suntour un bu maşası bana problem cikartir mi 2- Boyum 1.85 yas:15 beşiktaş ta altyapi da basketbolcuyum yani boyum uzayacaktir sizce 29inc buyuk gelir mi?

Geri